TWISTER IGRAONICA – Slavonski Brod

Kategorije: Igraonice

TWISTER IGRAONICA SLAVONSKI BROD

Twister kao najpoznatiji brand/lanac dječjih igraonica u Hrvatskoj već dugi niz godina uveseljava mlađe i starije mališane! U igraonicu su dobrodošli svi, od beba koje još ne hodaju pa sve do 12-godišnjaka! Kod nas će svatko naći zabavu za sebe, pa tako i roditelji koji nerijetko ostaju s djecom na igri!

SADRŽAJ IGRAONICE

Našu igraonicu jedinstvenom čini mnoštvo kvalitetnih sprava koje osiguravaju što bezbrižniju dječju igru. Prostrane prostorije obogaćene su zidovima ukrašenim pomno osmišljenim Twister slatkim likovima koji kao da dočekuju male goste u svojem domu za igru.

U skladu s posljednjim svjetskim trendovima u industriji zabave, u igraonici Vas čekaju labirint sa nizom prepreka, odvojeni prostor za nogomet i košarku, trampolini, zid za penjanje, bazeni sa više od 5000 šarenih loptica, poligon s vrtuljcima, uzbudljivi tobogan i prolazi za istraživanje. Djeca će tako trčati, poskakivati, održavati ravnotežu, penjati se i provlačiti, preskakati i doskočiti te kroz igru razvijati krupnu motoriku.

Kretanjem kroz igru dijete usvaja sve osjetilne percepcije te tako upoznaje sebe i svijet oko sebe što je bitan dio svakog djetinjstva!

Vesele zabave i nezaboravno slavlje pod stručnim vodstvom animatora održavaju se u tematski uređenim rođendaonicama. Svaka rođendaonica primjer je veselo uređenog prostora namjenjenog upravo djeci.

Twister okuplja stručno i prije svega educirano osoblje željno rada u dinamičnom okruženju.

Twister prepoznaje predanost, znanje i toplinu pojedinca te radi na kontinuiranom stručnom usavršavanju. Tete i stričeki rad s djecom shvaćaju vrlo ozbiljno kad se radi o dječjoj sigurnosti i njihovim osjećajima.

Raspitajte se i o našoj dodatnoj ponudi vanjske animacije, animacije na vjenčanjima, oglašavanja u igraonicama i organizaciji dječjih događanja za sve prigode.

Nakon svega, možemo Vam još samo poželjeti dobar provod u ugodnom, šarenom ambijentu u kojem Vas čeka educirano i stručno osoblje, naoružano obiljem strpljenja i toplim osmjehom za svako dijete koje se zatekne u Twisteru – svojoj najdražoj igraonici.

ZA SVA DODATNE INFORMACIJE I REZERVACIJE KONTAKTIRAJTE NAS NA:

TEL:035 360 157

EMAIL:twister.s.brod@gmail.com

ADRESA: TRGOVAČKI CENTAR CITY COLOSSEUM,SLAVONSKI BROD, JOSIPA RIMCA 7

facebook:Twister moja najdraža igraonica

www.twister.hr

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
TWISTER IGRAONICA – Slavonski Brod će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Josipa Rimca 7, TRGOVAČKI CENTAR CITY COLOSSEUM, SLAVONSKI BROD
035 360 157

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close