Igraonica Zlatni Dvorac

Kategorije: Igraonice

Dječja igraonica Zlatni Dvorac je veličine 200 m2, vrlo interesantan i do detalja uređen prostor, osmišljen i prilagođen za proslave dječjih rođendana kao i za boravak djece u našoj dnevnoj igraonici.

 

Igraonica ima dvije neovisne dvorane, veličine 100 m2, istog sadržaja i dizajnerski uređene. Svaka ima poseban ulaz, posebne animatore i sanitarne prostorije za djecu, dakle apsolutno nema miješanja djece, vaš slavljenik ima samo svoje goste. Dvorane su opremljene bazenom s lopticama sa mini toboganom, nogometnim golom, air-hockey-em, trampolinom, stolnim nogometom, PlayStation-om, strojem za pjena party („snijeg“) i disco opremom (šarena svjetla, disco kugla, stroj za balončiće).

 

Ukoliko želite zakupiti cijelu igraonicu to je moguće jer su dvorane odvojene pomičnom stijenom.

 

Rođendan je organiziran – vođen kroz razne animacijske igre iz našeg repertoara od preko 200 igara, sa rekvizitima ili bez, u ekipama (natjecateljske ili sa zajedničkim ciljem) ili svi zajedno, te naravno, na kraju nezaboravan disco tulum. Iskusne animatorice i animatori pružiti će djeci mnoštvo smijeha i zabave, a najbitnija razlika od ostalih igraonica je da ukoliko slavite kod nas u svakoj od dvorana imate svoj ulaz, animatore, te apsolutno nema mješanja sa drugom djecom koja nisu pozvana na vaš rođendan.

 

Termin možete rezervirati telefonski ili nam pošaljite upit.

 

RADNO VRIJEME

Ponedjeljkom od 15:00 do 21:00

Ostali dani – isključivo za potrebe organizacije proslave rođendana

 

igraonice.hr_logo

 

Posjetite naše ostale igraonice:

 

• Jungle play 1 (Dugave)

• Jungle play 2 (Špansko)

• Cirkus (Centar)

• Dvorac Camelot (Trnje-Kruge)

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Igraonica Zlatni Dvorac će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Kučerina 74 (Kod hotela Panorama), Zagreb
01/7988 800, 098/ 1380 498

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close