Politika privatnosti (Privacy Policy)

U potpunosti poštujemo Vašu privatnost. Vaše ime, email adresa ili bilo koji drugi podaci koji se nalaze u našoj bazi i koje ste nam dali prilikom registracije na portal poznati su isključivo redakciji portala i neće biti korišteni u bilo koje svrhe osim onih definiranih u pravilu korištenja i neće biti dostupne nikakvoj trećoj strani koja nije povezana sa portalom.

 

  • Vaš email neće biti korišten u reklamne svrhe i nećemo vas kontaktirati osim u situacijama koje su prihvaćene s Vaše strane (npr. da Vas obavijestimo o nagradnoj igri). Ukoliko Vas kontaktiramo putem emailo jasno ćemo naznačiti na koji način možete otkazati daljnje obavijesti putem emaila s naše strane
  • Na portalu koristimo “cookies-e” kako Vam omogučili da sakrijete sadržaj koji ne želite vidjeti i kako biste uredno mogli koristiti sve funkcionalnosti nakon što ste logirani na portal.
  • Na portalu prikazujemo plaćene oglase i članke za čiji sadržaj u potpunosti ogovaramo, ali za sadržaj stranica koje oglašavamo nismo odgovorni i nismo dužni konstantno provjeravati i pratiti sadržaj stranica na koje se linkaju oglasi s našeg portala da bismo se uvjerili je li sadržaj prikladan.
  • Sve informacije o lokacijama koje se nalaze u adrearu, a pronašli smo ih putem interneta, objavljene su kao javno dostupna informacija i nisu preuzete u namjeri ostvariavnja koristi od nečijih autorskih prava, nego isključivo u namjeri pružanja točne informacije korisnicima. U slučaju netočnosti podataka ili u slučaju da ne želite da se Vaša lokacija prikazuje u adresaru portala molimo kontaktirajte nas putem maila info@djecji-rodendani.com.
  • Svi članci objavljeni na portalu naše su autorko dijelo ili su preuzeti sa srodnih stranica uz dopuštenje autora i jasno naznačeni izvor podataka. Točnost podataka unutar članaka nastojimo provjeriti ali ne odgovaramo za slučaj da je objavljen neki netočan podataka i odgovorno tvrdimo da eventualni netočan podatak nije objavljen u nikakvoj namjeri.

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close