Igraonica Jungle Play 1

Kategorije: Igraonice

DJEČJA IGRAONICA JUNGLE PLAY 1

 

Igraonica Jungle play 1 tematski je uređena do detalja, unutrašnjost je potpuno prilagođena djeci, ima osigurano parkiralište, a također i dječje igralište (iza igraonice). Ukupna površina igraonice je 165 m2 i podijeljena je u dvije dvorane.

 

Dvorana 1 je veća i prilagođena je za predškolarce i školarce. Opremljena je velikim bazenom s lopticama sa mini toboganom, nogometnim golom, air-hockey-em, trampolinom simulatorom vožnje.

 

Dvorana 2 je manja i prilagođena za vrtićarce. Opremljena je bazenom s lopticama sa mini toboganom, konzolom sa čekićima (potrebno je čekićima udarati likove koje iskaču van), nogometnim golom, trampolinom i strojem za pjena party („snijeg“).

 

Obje dvorane opremljene su i disco opremom (šarena svjetla, disco kugla, stroj za balončiće).

Rođendan je organiziran – vođen kroz razne animacijske igre iz našeg repertoara od preko 200 igara, sa rekvizitima ili bez, u ekipama (natjecateljske ili sa zajedničkim ciljem) ili svi zajedno, te naravno, na kraju nezaboravan disco tulum. Iskusne animatorice i animatori pružiti će djeci mnoštvo smijeha i zabave, a najbitnija razlika od ostalih igraonica je da ukoliko slavite kod nas u svakoj od dvorana imate svoj ulaz, animatore, te apsolutno nema mješanja sa drugom djecom koja nisu pozvana na vaš rođendan.

 

Termin možete rezervirati telefonski ili nam pošaljite upit.

 

RADNO VRIJEME

Ponedjeljkom od 15:00 do 21:00

Ostali dani – isključivo za potrebe organizacije proslave rođendana

 


Jungle Play 1 (igra u džungli) nalazi se u Dugavama, na adresi Vajdin vijenac 2.

 

 

 igraonice.hr_logo

 

 

 

 

 

Posjetite naše ostale igraonice:

 

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Igraonica Jungle Play 1 će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Vajdin vijenac 2 (Dugave)
098/1380-498, 01/6692-357

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close