TWISTER IGRAONICE

Objavljeno: 04.02.2019
TWISTER IGRAONICE

Zabava od 0-12 godina

Zabava u Twister igraonici niti jednog mališana neće ostaviti ravnodušnim. Dok roditelji šopingiraju najmlađi mogu uživati u raznim zabavnim atrakcijama, toboganima, penjalicama, labirintima, trampolinima, malom nogometu, najnovijim multimedijalnim interaktivnim igrama, ali i brojnim kreativnim i edukativnim radionicama vođenim od strane educiranih animatora.

Cool rođendanske proslave održavaju se svakodnevno, programi su kreirani da zadovolje razigrana dječja srca ispunit će san svakog mališana i pretvoriti ga u zvijezdu svog rođendanskog slavlja.Rođendanski paketi sadrže sve potrebno od grickalica, sokova, Jana vode do dekoracija i ono najvažnije Ledo torte.

 

Sve Twister igraonice namijenjene su djeci svih dobnih skupina (od 0 do 12 godina starosti). I oni najmlađi, starosti 0-3 godine, dobrodošli su uz pratnju roditelja s obzirom da je za njih u ponudi posebno osmišljen i prilagođen Baby & Toddler’s Corner.

Proneđite naše Igraonice Ovdje u Adresaru.

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close