TWISTER IGRAONICA SPLIT

Kategorije: Igraonice

TWISTER IGRAONICA SPLIT

Twister kao najpoznatiji brand/lanac dječjih igraonica u Hrvatskoj već dugi niz godina uveseljava mlađe i starije mališane! U igraonicu su dobrodošli svi, od beba koje još ne hodaju pa sve do 12-godišnjaka! Kod nas će svatko naći zabavu za sebe, pa tako i roditelji koji nerijetko ostaju s djecom na igri!

SADRŽAJ IGRAONICE

Našu igraonicu jedinstvenom čini mnoštvo kvalitetnih sprava koje osiguravaju što bezbrižniju dječju igru. Prostrane prostorije obogaćene su zidovima ukrašenim pomno osmišljenim Twister slatkim likovima koji kao da dočekuju male goste u svojem domu za igru.

U skladu s posljednjim svjetskim trendovima u industriji zabave, u igraonici Vas čekaju labirint sa nizom prepreka, odvojeni prostor za nogomet i košarku, trampolini, zid za penjanje, bazeni sa više od 5000 šarenih loptica, poligon s vrtuljcima, uzbudljivi tobogan i prolazi za istraživanje. Djeca će tako trčati, poskakivati, održavati ravnotežu, penjati se i provlačiti, preskakati i doskočiti te kroz igru razvijati krupnu motoriku.

Kretanjem kroz igru dijete usvaja sve osjetilne percepcije te tako upoznaje sebe i svijet oko sebe što je bitan dio svakog djetinjstva!

Poseban dio igraonice rezerviran je za one najmlađe koji još pužu kroz život! No, to ne znači da se i starija djeca neće okušati u baby kutku što bi u pozitivnom aspektu moglo djelovati na bebe. Djeca upijaju kao spužve te u svakom trenutku igre uče na svojim pokušajima i iskustvu. Naime, promatrajući stariju seku ili prijatelja iz igraonice (uz nadzor roditelja), mlađe dijete će uočiti i ponoviti radnje (npr. bacanje loptice, spuštanje niz tobogan)… Dok oponašaju svoju okolinu razvijaju se vještine socijalizacije, komunikacije i potiče kreativnost i razmišljanje! Osim toga, finu motoriku će vježbati na zidnim igračkama primjerenim njihovoj dobi.

Media kutak sa PlayStation 4 igraćim konzolama starijoj djeci će pružiti odmor u velikim jastuk-foteljama, a u interaktivnoj igri s bijelim PS4 robotićima pomoću kamere koja prati pokrete djeca će uživati u neviđenoj zabavi. Videoigre mogu biti korisne i poučne! U kontroliranom okruženju pod budnim okom Twister teta i stričeka, uz pomno odabrane igrice, poboljšava se osjetljivost na detalje, dovodi do bržeg reagiranja i donošenja odluka u određenim situacijama te do boljeg prostornog rasuđivanja. Također, pobuđuje se kretivnost i sudjelovanje.

Vesele zabave i nezaboravno slavlje pod stručnim vodstvom animatora održavaju se u tematski uređenim rođendaonicama. Predstavljamo Vam: Filmsku Zvijezdu, Bombon i Disco. Svaka rođendaonica primjer je veselo uređenog prostora namjenjenog upravo djeci.

Twister okuplja stručno i prije svega educirano osoblje željno rada u dinamičnom okruženju.

Twister prepoznaje predanost, znanje i toplinu pojedinca te radi na kontinuiranom stručnom usavršavanju. Tete i stričeki rad s djecom shvaćaju vrlo ozbiljno kad se radi o dječjoj sigurnosti i njihovim osjećajima.

Raspitajte se i o našoj dodatnoj ponudi vanjske animacije, animacije na vjenčanjima, oglašavanja u igraonicama i organizaciji dječjih događanja za sve prigode.

Nakon svega, možemo Vam još samo poželjeti dobar provod u ugodnom, šarenom ambijentu u kojem Vas čeka educirano i stručno osoblje, naoružano obiljem strpljenja i toplim osmjehom za svako dijete koje se zatekne u Twisteru – svojoj najdražoj igraonici.

CIJENE ROĐENDANSKIH PROSLAVA:
Twister HAPPY party za 10 djece 1,090.00 kn 144.67 €
Twister FUN party za 15 djece 1,385.00 kn 183.82 €
Twister SUPER party za 20 djece 1,680.00 kn 222.97 €
Twister WOW party za 25 djece 1,975.00 kn 262.13 €
Twister GOLD party – najam cijele igraonice uz proslavu rođendana u trajanju od 2h
(do 30 djece) 3,400.00 kn 451.26 €
Nadoplata za dijete izvan paketa 59.00 kn 7.83 €
Akontacija za rođendan 300.00 kn 39.82 €

NADOPLATE ZA TEMATSKI ROĐENDAN:
Twister HAPPY party (do 10 djece) 199.00 kn 26.41 €
Twister FUN party (do 15 djece) 279.00 kn 37.03 €
Twister SUPER party (do 20 djece) 359.00 kn 47.65 €
Twister WOW party (do 25 djece) 439.00 kn 58.27 €
Twister GOLD party ( do 30 djece) 499.00 kn 66.23 €
Nadoplata za dijete izvan tematskog paketa 59.00 kn 7.83 €

SUPER PONUDE:
- od ponedjeljka do četvrtka 10% popusta na rođendanske proslave (popust se odnosi i na tematske rođenanske proslave)
- od ponedjeljka do četvrtka u svim paketima Party kutak s rekvizitima i dječji šampanjac GRATIS
- od petka do nedjelje 50% popusta na Party kutak s rekvizitima za fotografiranje
- u Twister Gold paketu šampanjac je GRATIS

ZA SVA DODATNE INFORMACIJE I REZERVACIJE KONTAKTIRAJTE NAS NA:

TEL:021 727 099

E-MAIL: split@twister.hr

ADRESA:TRGOVAČKI CENTAR MALL OF SPLIT, SPLIT, JOSIPA JOVIĆA 93

facebook:Twister moja najdraža igraonica

www.twister.hr

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
TWISTER IGRAONICA SPLIT će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
JOSIPA JOVIĆA 93, TRGOVAČKI CENTAR MALL OF SPLIT, Split
021 727 099

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close