O portalu

 

“Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi.” (P. Coelho)

 

 

Info
Portal djecji-rodendani.com pokrenut je u veljači 2012. godine i bavi se prvenstveno svime vezano za dječje rođendane ali i mnogo šire. Na portalu objavljujemo razne igre za djecu, ideje za tematske proslave, korisne članke, ideje za dječje torte, te razne recepte za torte i kolače. Iza projekta stoji tvrtke AM2 Studio d.o.o. koja ima veliko iskustvo u izradi i vođenju web projekata – Replay.hr, McDonald`s.hr, Avenue Mall, myZonePortal za satoveL’Oréal Hrvatska i mnogi drugi.

 

Etički kodeks
Portal djecji-rodendani.com ima pošten i korektan odnos prema svojim oglašivačima,  partnerima i posjetiteljima te je otvoren za sve primjedbe, konstruktivne kritike, pohvale i prijedloge.

Vizija
Biti prije svega koristan čitateljima, pružati mnoštvo zabavnog i edukativnog sadržaja roditeljima s malom djecom, te uveseljavati naše najmlađe čitatelje. Postati vodeći portal za dječje rođendane u Hrvatskoj.

 

Misija
Pomoću portala djecji-rodendani.com omogućiti poslovnim subjektima pristup njihovoj ciljnoj tržišnoj skupini. Svojom kvalitetom i inovativnošću ostvariti povjerenje klijenata i korisnika usluga.

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close