Igraonica Cirkus

Kategorije: Igraonice

AKCIJA OD 01.04.2019. DO 30.06.2019.
NIŽE CIJENE ROĐENDANA! 
GRATIS LEDO ROĐENDANSKA TORTA ZA SVE PROSLAVE!

 

Dječja igraonica Cirkus je veličine 380 m2, vrlo interesantan i do detalja uređen prostor, osmišljen i prilagođen za proslave dječjih rođendana kao i za boravak djece u našoj dnevnoj igraonici. Nalazi se u centru grada u Branimir centru. Igraonica je podijeljena u tri dvorane.

Zatvorena dvorana Dvorana 1 je veličine 100m2, opremljena bazenom s lopticama sa mini toboganom, air-hockey-em, konzolom sa čekićima (moraju udarati figurice koje iskaču van), trampolinom i velikim drvenim stolom sa slavljeničkim tronom.

 

Zatvorena dvorana Dvorana 2 je veličine 100m2, opremljena bazenom s lopticama sa mini toboganom, trampolinom, stolnim nogometom, konzolom Alien (sa puškama) i velikim drvenim stolom sa slavljeničkim tronom.

Zatvorene dvorane je moguće zakupiti i zajedno jer su odvojene pomičnom stijenom.

 

Od 01.04.-30.06. proslavite rođendan u zatvorenim dvoranama po akcijskim cijenama!

 

Otvorena dvorana, Dvorana 3 – Kid’s Club Cirkus je veličine 180m2, opremljena velikim labirintom sa dva tobogana, dva bazena s lopticama, trampolinom, nogometnim golom, air-hockey-em i PlayStationom. S obzirom da je ova dvorana ujedno i dnevna igraonica u prostoru mogu biti prisutna djeca koja su došla na dnevni boravak, međutim oni ne sudjeluju u rođendanu. Također, torta, grickalice, sokovi te mirni dio rođendana održavaju se u za to predviđenom dijelu dvorane gdje borave isključivo gosti slavljenika. Postoji opcija i da se ova dvorana zatvori, tj. da tijekom proslave rođendana nema dnevnog boravka, u tom slučaju nadoplata iznosi 500 kuna bez obzira na dan u tjednu.

Sve tri dvorane opremljene su i vrhunskom disco opremom (rasvjeta, disco kugla, stroj za balončiće, pjena party).

Rođendan je organiziran – vođen kroz razne animacijske igre iz našeg repertoara od preko 200 igara, sa rekvizitima ili bez, u ekipama (natjecateljske ili sa zajedničkim ciljem) ili svi zajedno, te naravno, na kraju nezaboravan disco tulum. Iskusne animatorice i animatori pružiti će djeci mnoštvo smijeha i zabave.

Termin možete rezervirati telefonski ili nam pošaljite upit.

KID’S CLUB CIRKUS – DNEVNA IGRAONICA

Dnevna igraonica Kid’s Club Cirkus veličine je 180m2 i opremljena je labiritnom sa velikim toboganom, dva bazena s lopticama, trampolinom, nogometnim golom, air-hockey-em i PlayStationom. Igraonica je otvorena svaki dan od 09:00 do 21:00.

 

 

igraonice.hr_logo

 

 

 

 

 

 

 

Posjetite naše ostale igraonice:

 

• Jungle play 1 (Dugave)

Jungle play 2 (Špansko)

Dvorac Camelot (Trnje-Kruge)

• Zlatni dvorac (Trešnjevka)

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Igraonica Cirkus će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Branimirova 29 (Branimir centar), Zagreb
098/1380 498, 01/4612 950

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close