Igraonica Jungle Play 2

Kategorije: Igraonice

NOVOOTVORENA IGRAONICA KID’S CLUB JUNGLE 200 m2
GRATIS LEDO ROĐENDANSKA TORTA ZA PROSLAVE U KID’S CLUB JUNGLE OD 15.03.2019.-30.06.2019.

 

Dječja igraonica Jungle play 2 je vrlo interesantan i do detalja uređen prostor, osmišljen i prilagođen za proslave dječjih rođendana kao i za boravak djece u našoj dnevnoj igraonici.

 

Igraonica ima tri neovisne dvorane, od toga dvije zatvorene dvorane (Dvorana 1 i Dvorana 2) veličine 80 m2, istog sadržaja i dizajnerski uređene. Svaka ima poseban ulaz, posebne animatore i sanitarne prostorije za djecu, dakle apsolutno nema miješanja djece, vaš slavljenik ima samo svoje goste. Dvorane su opremljene bazenima s lopticamasa mini toboganima, nogometnim golom, air-hockey-em, stolnim nogometom, strojem za pjena party („snijeg“) i disco opremom (šarena svjetla, disco kugla, stroj za balončiće).

 

Ukoliko želite zakupiti obje zatvorene dvorane to je moguće jer su dvorane odvojene pomičnom stijenom.

 

Otvorena dvorana, Dvorana 3 – Kid’s Club Jungle je veličine 200m2, opremljena velikim labirintom sa dva tobogana, bazenom s lopticama, dva profesionalna trampolina, nogometnim golom, air-hockey-em, konzolom sa puškama Aliens Extermination, košarkom vrhunskom disco opremom. S obzirom da je ova dvorana ujedno i dnevna igraonica u prostoru mogu biti prisutna djeca koja su došla na dnevni boravak, međutim oni ne sudjeluju u rođendanu. Također, torta, grickalice, sokovi te mirni dio rođendana održavaju se u za to predviđenom dijelu dvorane gdje borave isključivo gosti slavljenika. Postoji opcija i da se ova dvorana zatvori, tj. da tijekom proslave rođendana nema dnevnog boravka, u tom slučaju nadoplata iznosi 500 kuna bez obzira na dan u tjednu.

 

Rođendan je organiziran – vođen kroz razne animacijske igre iz našeg repertoara od preko 200 igara, sa rekvizitima ili bez, u ekipama (natjecateljske ili sa zajedničkim ciljem) ili svi zajedno, te naravno, na kraju nezaboravan disco tulum. Iskusne animatorice i animatori pružiti će djeci mnoštvo smijeha i zabave, a najbitnija razlika od ostalih igraonica je da ukoliko slavite kod nas u svakoj od dvorana imate svoj ulaz, animatore, te apsolutno nema mješanja sa drugom djecom koja nisu pozvana na vaš rođendan.

 

Cijena rođendana uključuje: pozivnice, dvoje animatora, grickalice i sokove u neograničenim količinama, face paint, pjena party, poklon za slavljenika, CD sa slikama i do 20-ero djece. Cjenik i moguće dodatke pogledajte niže na ovoj stranici!

 

Termin možete rezervirati telefonski ili nam pošaljite upit.

 

KID’S CLUB JUNGLE – DNEVNA IGRAONICA

Igraonica je tematski uređena do detalja, unutrašnjost je potpuno prilagođena djeci. Kroz 200m2 čekaju Vas penjalice, labirint s velikim toboganom, bazenčić s lopticama, profesionalni trampolini, Aliens Extermination, Air-hockey, košarka i još mnogo zabavnog sadržaja. Ozvučenje i disco program o kakvom ste samo maštali, uvest će Vaše mališane u svijet pjesme, plesa i veselja. Dođite i provirite u zabavan svijet Kids’ Club Jungle i isprobajte sve što nudimo, zabava zagarantirana!

 

RADNO VRIJEME

Ponedjeljkom, srijedom i petkom od 15:00 do 21:00

Subotom i nedjeljom od 09:00 do 21:00

Ostali dani – isključivo za potrebe organizacije proslave rođendana

 

igraonice.hr_logo

 

Posjetite naše ostale igraonice:

 

• Jungle play 1 (Dugave)

• Cirkus (Centar)

• Dvorac Camelot (Trnje-Kruge)

• Zlatni dvorac (Trešnjevka)

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Igraonica Jungle Play 2 će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Zagrebačka avenija 94 (Mercator centar), Zagreb
098/1380-498, 01/3865-017

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close