Smart kids igraonica

Kategorije: Igraonice

Rođendani se organiziraju za djecu u dobi od 1 do 13 godina vikendom u terminu prema dogovoru, a mogu trajati dva ili tri sata. U Smartu je svaki rođendan drugačiji, osmišljava se prema uzrastu i željama slavljenika kojem će to svakako biti dan za pamćenje! Prostor igraonice veličine 120 kvadratnih metara prigodno se uređuje, a posebno nudimo, po želji, programe na stranom jeziku.

 

Ukoliko se odlučite za proslavu u vašem aranžmanu možete unajmiti prostor i sami organizirati zabavu, mi ćemo vas rado savjetovati. Organizirate li proslavu kod kuće naš stručni tim animatora pripremit će vašem djetetu zabavu iz snova, od ukrašavanja stana, do nabavke svih namirnica i pribora prema vašim uputama, te vrhunske animacije prema vašim željama i željama vašeg djeteta! Nemojte da djetetov rođendan bude nepotreban stres, učinite taj dan posebnim.

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Smart kids igraonica će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Palinovečka 19 (Vrbani III), Zagreb
+385 91 3874 355

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close