MALI I VELIKI

Objavljeno: 14.01.2019
MALI I VELIKI

Igraonica Mali i Veliki

 

Mi smo igraonica u kojoj svatko može pronaći nešto za sebe, i oni najmanji, mali pa i oni veći. Organiziramo svakodnevne programe u jutarnjim i popodnevnim terminima za djecu koje nisu uključena u odgojno obrazovne programe čime pomažemo roditeljima odgojiteljima u njihovoj ulozi. Organiziramo svakodnevne družionice od 12 do 20h za roditelje koji imaju neodgodive obveze a svoje dijete bi htjeli ostaviti u poticajnom okruženju sa odgojiteljima. Organiziramo i radionice za djecu do 2 godine i njihove roditelje „Igra za najmanje“ , radionice za kreativce od 4 do 10 godina „Kreativno i točka“  te plesne radionice za sve one koje se vole izraziti pokretom, a namijenje su djeci od 4 do 8 godina.  A i roditelji mogu pronaći nešto za sebe- od „Kavica za mame“ do radionica za roditelje na kojima razgovaramo o temama vezanih za odgoj!

Iza cijele ove priče stoje psiholog i dva odgojitelja koji osmišljavaju i vode programe!

I naravno ROĐENDANI- za sve koji žele proslaviti rođendan prepun zabavnih igara i plesa! Možete birati od pinjate do tematskog rođendana, od dekoracija do torti….Proslave mogu trajati 2 ili 3 sata a vodi ih dvije animatorice – odgojiteljice.

Nalazimo se na Knežiji i veselimo se zajedničkoj igri i druženju.

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close