Igraonica Twister Osijek

Kategorije: Igraonice

Duboko udahnite i bacite oko na našu ponudu rođendanskih paketa. Nakon što rezervirate termin trebate samo strpljivo dočekati dan i sat održavanja rođendana. Tada dovedite malene party vojnike u Twister Kids World rođendaonicu a naša će se ekipa pobrinuti da upravo taj dan Vašem rođendancu bude najsavršeniji dan na svijetu. :)

 

U sklopu Twister Fun Park-a točnije u Twister Game zoni nalaze se razni automati za svakog člana obitelji. Air hockey, biljar, street basketball, kickeri, auto i moto simulatori, trampolin za malene, automati s vrijednim nagradama samo su dijelić cijelog brda čuda za zabavu!:)
Aaaali ni to nije sve! U spomenutom prostoru oni nešto stariji rođendanci (stariji od 12 godina) također mogu proslaviti svoj rođendan uz vrhunsku zabavu i rođendanski paket prilagođen i moduliran prema njihovim željama.

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Igraonica Twister Osijek će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
TC Portanova, Osijek, Osijek
031 496 256

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close