Taekwondo klub Tigar Zagreb

Kategorije: Igraonice

Dragi naši, dosadnim i nemaštovitim rođendanima došao je kraj.

 

Taekwondo Klub Tigar Zagreb pobrinuti će se da klinci provedu dan o kojem će se dugo pričati u dječjim kuloarima!

 

Termini rođendana su vikendom. Sportski rođendan je nešto novo i garantira vam najveseliju i najoriginalniju proslavu uz puno smijeha, animacijskih i natjecateljskih igara, radosti, zabave. Animatori su iskusni treneri taekwondo-a, ujedno kineziolozi koji svakodnevno provode svoje programe s djecom i mladeži.

 

Prostor Centra je ugodan i čist te organiziran da djeci omogući nezaboravan provod. Sportski rođendan je program koji se odvija u 4 tima: crveni, plavi, žuti i zeleni. Međusobnim natjecanjem teamovi skupljaju bodove i svojim “protivnicima“ zadaju simpatične “kazne“. Kazne su sljedeće: pojedi 10 štapića u 10 sekundi, popij času soka bez korištenja ruka, 10 sklekova.

 

Sve što vi trebate napraviti je doći u dogovoreno vrijeme na dogovoreno mjesto. I nemojte zaboraviti  sa sobom povesti svoju slavljenicu ili slavljenika, jer to je ipak njihov dan. Osmjeh je poželjna oprema u dolasku, a ako izostane ne brinite, bit će ga u izobilju tijekom proslave. :)

 

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Taekwondo klub Tigar Zagreb će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close