MenZa Igraonica i rođendaonica

Kategorije: Igraonice

U sklopu dječje igraonice otvorili smo i rođendaonicu, u kojoj će vaši klinci i njihovi prijatelji moći proslaviti rođendan.

 

Mi ćemo, naravno, sve organizirati, a u skladu s našom filozofijom ponudit ćemo im drugačiju hranu – umjesto pizza i kupovnih torti dobit će domaći finger food te torte i kolače. Domaće, naravno!  :)

Morate znati da mi obožavamo klince i da nam je jasno da ste i Vi takvi. Ali isto tako znamo da ste ponekad preumorni da se njima bavite, naročito ako umirete od gladi, ili biste jednostavno nešto na miru pojeli. Zato u sklopu restorana i imamo igraonicu u kojoj ćete moći potpuno sigurni pustiti svoje najmlađe da se zabave.Pripazite samo koliko ćete vremena provesti za ručkom, jer jednom kada se u našoj igraonici zaigraju, klinci je više neće htjeti napustiti, a ako ih baš uspijete odvući, sigurno će htjeti se uskoro ponovno vratiti. I nemojte reći da vas nismo upozorili :)

 

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
MenZa Igraonica i rođendaonica će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Siniše Glavaševića 1, Zagreb
099 2404 404 / 01 2371 777

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close