Klaun Jozo

Kategorije: Igraonice Klaunovi

KLAUN JOZO će za djecu iz čarobnog šešira izvaditi pregršt trikova koje djeca obožavaju.
To su trikovi sa čarobnim maramama koje mijenjaju boju, postaju nevidljive i u djeliću sekunde se čarolijom stvore kod djece! Osim toga tu su i najbolji trikovi sa  živim golubovima i zekom, balonima, čarobnim štapićem i mnoga druga iznenađenja!

 

Sve to i još mnogo zanimljivih i modernih iluzija i trikova moguće je izvesti u Vašem stanu, igraonici, restoranu, tc ili gdje zaželite. Svi trikovi koje mađioničar prikazuje za djecu su prilagođeni njihovom uzrastu.

 

Za vrijeme trajanja programa aktivno sudjeluju djeca u svim točkama trikova te na veseli i zanimljiv način i sami pokušavaju izvesti po neku čaroliju….

 

Sva djeca na rođendanu od KLAUNA JOZE na dar dobiju figurice od balona koje KLAUN modelira na samome rođendanu…
Prema Vašoj želji na eventu može povesti još prijatelja klauna koji će ocrtavati dječja lica (face painting), modelirati balone, žonglirati i slično…
Rezervirajte na blagovremeno termin našega gostovanja !

 

Za bilo koje dodatne informacije nazovite u bilo koje doba dana.

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Klaun Jozo će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Pavićeva 144, Đakovo
031/833203

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close