DJEČJA IGRAONICA JUNGLE PLAY 1 – DUGAVE

Objavljeno: 05.04.2019
DJEČJA  IGRAONICA JUNGLE PLAY 1 – DUGAVE

REZVESELITE SVOJE MALIŠANE ORGANIZIRANOM ROĐENDANSKOM PROSLAVOM

Igraonica Jungle play 1 tematski je uređena do detalja, unutrašnjost je potpuno prilagođena djeci, ima osigurano parkiralište, a također i dječje igralište (iza igraonice). Ukupna površina igraonice je 165 m2 i podijeljena je u dvije dvorane.

Rođendan je organiziran – vođen kroz razne animacijske igre iz našeg repertoara od preko 200 igara, sa rekvizitima ili bez, u ekipama (natjecateljske ili sa zajedničkim ciljem) ili svi zajedno, te naravno, na kraju nezaboravan disco tulum. Iskusne animatorice i animatori pružiti će djeci mnoštvo smijeha i zabave, a najbitnija razlika od ostalih igraonica je da ukoliko slavite kod nas u svakoj od dvorana imate svoj ulaz, animatore, te apsolutno nema mješanja sa drugom djecom koja nisu pozvana na vaš rođendan.

Termin možete rezervirati telefonski ili nam pošaljite upit preko web stranice.

RADNO VRIJEME

Ponedjeljkom od 15:00 do 21:00

Ostali dani – isključivo za potrebe organizacije proslave rođendana

Detaljnije u adresaru na https://www.djecji-rodendani.com/adresar/igraonica-jungle-play-1

 

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close