DJEČJA IGRAONICA JUNGLE PLAY 2 – AKCIJA OD 15.03.2019.-30.06.2019.

Objavljeno: 04.04.2019
DJEČJA IGRAONICA JUNGLE PLAY 2 – AKCIJA OD 15.03.2019.-30.06.2019.

NOVOOTVORENA IGRAONICA KID’S CLUB JUNGLE 200 m2
GRATIS LEDO ROĐENDANSKA TORTA ZA PROSLAVE U KID’S CLUB JUNGLE OD 15.03.2019.-30.06.2019.

 

Dječja igraonica Jungle play 2 je vrlo interesantan i do detalja uređen prostor, osmišljen i prilagođen za proslave dječjih rođendana kao i za boravak djece u našoj dnevnoj igraonici.

Igraonica ima tri neovisne dvorane, od toga dvije zatvorene dvorane (Dvorana 1 i Dvorana 2) veličine 80 m2, istog sadržaja i dizajnerski uređene. Svaka ima poseban ulaz, posebne animatore i sanitarne prostorije za djecu, dakle apsolutno nema miješanja djece, vaš slavljenik ima samo svoje goste. Dvorane su opremljene bazenima s lopticamasa mini toboganima, nogometnim golom, air-hockey-em, stolnim nogometom, strojem za pjena party („snijeg“) i disco opremom (šarena svjetla, disco kugla, stroj za balončiće).

Ukoliko želite zakupiti obje zatvorene dvorane to je moguće jer su dvorane odvojene pomičnom stijenom.

Rođendan je organiziran – vođen kroz razne animacijske igre iz našeg repertoara od preko 200 igara, sa rekvizitima ili bez, u ekipama (natjecateljske ili sa zajedničkim ciljem) ili svi zajedno, te naravno, na kraju nezaboravan disco tulum. Iskusne animatorice i animatori pružiti će djeci mnoštvo smijeha i zabave, a najbitnija razlika od ostalih igraonica je da ukoliko slavite kod nas u svakoj od dvorana imate svoj ulaz, animatore, te apsolutno nema mješanja sa drugom djecom koja nisu pozvana na vaš rođendan.

Cijena rođendana uključuje: pozivnice, dvoje animatora, grickalice i sokove u neograničenim količinama, face paint, pjena party, poklon za slavljenika, CD sa slikama i do 20-ero djece. Cjenik i moguće dodatke pogledajte niže na ovoj stranici!

Termin možete rezervirati telefonski ili nam pošaljite upit.

 

RADNO VRIJEME

Ponedjeljkom, srijedom i petkom od 15:00 do 21:00

Subotom i nedjeljom od 09:00 do 21:00

Ostali dani – isključivo za potrebe organizacije proslave rođendana

Detaljnije u adresaru na https://www.djecji-rodendani.com/adresar/igraonica-jungle-play-2

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close