Hotel Lug – rođendaonica

Kategorije: Igraonice

Proslavite događaj godine, rođendan Vašega djeteta, u rođendaonici Hotela Lug!

 

Kako biste rođendan svojega djeteta pretvorili u događaj godine, odaberite naš luksuzni hotel s četiri zvjezdice, smješten u neposrednoj blizini parka prirode i zoološkog rezervata, Kopačkog rita, te samo nekoliko minuta vožnje od poznatog lovišta i dvorca Tikveš te središta gradske vreve, grada Osijeka.

 

Vaša će djeca biti na sigurnom, a naš će se animator potruditi da upravo rođendan Vašega djeteta bude onaj o kojemu se priča mjesecima :)

 

Uz razne interaktivne igre te niz igračaka koje će zasigurno probuditi maštu Vaše djece, dolaskom lijepoga vremena dječji se smijeh može preseliti i na otvoreno – u dvorište Hotela Lug, gdje mogu sigurno uživati na toboganu, ljuljački ili penjalici te upijati sunčeve zrake i svjež zrak.

 

Posebno za ovu prigodu pripremili smo i domaću hranu u obliku finger food-a prilagođenoga djeci, kako se zabava niti u jednom trenutku ne bi prekidala.

 

Osim na djecu, mislimo i na odrasle.

 

Uživajte u ladanjskom miru koje Vam pruža Hotel Lug te isprobajte ukusne domaće specijalitete našega restorana.

 

Opustite se znajući da je Vaše dijete na sigurnom i osigurajte mu proslavu za pamćenje :)

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Hotel Lug – rođendaonica će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Šandora Petefija 64, Lug
031/628 028

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close