Educarena- Upisi u Educarena programe!

Kategorije: Igraonice

Upisi u Educarena programe!

 

Dragi roditelji, u veljači krećemo s novim sportskim semestrom u Educareni! Kontaktirate nas što prije jer upisi su u tijjeku!

 

Programi

 

Mala sportska akademija 0123 – program u dvorani i bazenu za djecu od 4 mjeseca do 3 godine

 

6 stupnjeva programa:

Stupanj/Dob:  1. i 2. stupanj – 4 mj. – 1 godina – 36 sati (2x tjedno bazen)

Stupanj/Dob: 3.-6. stupanj- 1 – 3 god. – 36 sati (1x tjedno dvorana, 1x tjedno bazen ili 2x tjedno dvorana

U dvorani: potičemo i podržavamo razvoj osnovnih oblika kretanja vježbajući na poligonu prepreka + potičemo razvoj fine motorike, pažnje, pamćenja i kreativnog mišljenja istražujući u likovnom, glazbenom, kognitivnom i centru fine motorike !

U bazenu: plivamo u Fredovim obručima, ronimo već od 4 mjeseca, plutamo i skačemo i potičemo dijete na maksimalnu prilagodbu na vodeni medij!

 

 

 

Mala sportska akademija 456 – program u dvorani i bazenu za djecu od 3 do 6 godina

Trajanje: 45 sati (18 dvorana, 18 bazen, 9 sportski susreti – 3x tjedno)

 

6 stupnjeva jedinstvenog plivačko-sportsko-edukativnog programa koji prati razvoj djeteta od prvih jednostavnih kretanja do složenih, pravilnih, koordiniranih i preciznih struktura gibanja u dvorani i na bazenu!

Usvajamo tehnike individualnih i timskih sportova: plivanje, atletika, gimnastika, judo, košarka, nogomet, odbojka, rukomet!

 

 

Prepoznajemo i potičemo individualne sposobnosti svakog malog sportaša te preporučamo sportsko usmjeravanje sukladno prepoznatim osobinama.

 

 

Velika sportska akademija – kondicijska priprema u dvorani i plivanje na bazenu za djecu od 7 do 10 godina

Trajanje: 45 sati (2x tjedno bazen i 1x tjedno dvorana)

 

Kroz cijelu godinu usavršavamo plivačke tehnike u Educarena bazenu, a plivačku izdržljivot razvijamo u velikom bazenu Poliklinike Aviva.

U dvorani potičemo razvoj bazične motorike – brzine, agilnosti, koordinacije, ravnoteže, izdržljivosti i usavršavamo tehnike različitih individualnih i timskih sportova.

Višestranom motoričkom pripremom u toj dobi s naglaskom na plivački program, postavljamo temelje za zdrav i kvalitetan razvoj te pripremamo djecu za ozbiljne sportske izazove i sportsku specijalizaciju.

 

 

Početna i napredna škola plivanja za djecu od 4 do 7 godina

Trajanje: 36 ili 45 sati (2 ili 3x tjedno bazen)

 

Škola plivanja je program namijenjen neplivačima za savladavanje osnovnih plivačkih vještina uključujući samostalno održavanje na vodi, ronjenje i plutanja te program namijenjen plivačima početnicima za savladavanje i usavršavanje plivačkih tehnika kraul, prsno i leđno te skokova na noge i na glavu

  • Mala škola plivanja
  • Velika škola plivanja
  • Napredna škola plivanja

 

 

 

Rođendanske proslave

Za sve malene sportaše organiziramo najluđe, najveselije i najčarobnije proslave rođendana! Kroz tematske proslave, maleni slavljenici na rođendansku avanturu mogu pozvati omiljenog lika iz bajke, super junake, ledenu kraljicu Elsu ili luckastog znanstvenika, a sve uz pregršt smijeha, glazbe i plesa!

 

 

Kontaktirajte nas već danas!

 

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Educarena- Upisi u Educarena programe! će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close