Dječja Igraonica JUMBO

Kategorije: Igraonice

JUMBO IGRAONICA je koncipirana isključivo kao igraonica za proslave dječjih rođendana (nema dnevnog boravka).

Najnovija, najveća, tematski uređena igraonica u gradu! Svi naši klinci i klinceze koji su uživali u svojim proslavama u igraonici Jungle play 2 i Kids’ Club Jungle sigurno će zavoljeti novu Jumbo džunglu. Sada sveukupno 1000m2 na lokaciji Zagrebačka avenija 94, Špansko (crveni Konzum).

Igraonica se sastoji od dvije privatne animacijske dvorane (50m2) i velike dijeljene dvorane za igranje (750m2). U animacijskim dvoranama naši će animatori s tobom i tvojim prijateljima pjevati rođendanske pjesmice, igrati animacijske igre (sa ili bez rekvizita, one koje se tebi najviše sviđaju!), jesti pizzu, puhati svijećice, jesti tortu i napraviti najluđi disco party (ako to voliš, naravno). Nakon toga ti i tvoji prijatelji, sa svojim animatorima, odlazite u veliku dvoranu za igranje i pokušavate u Jumbovoj džungli pronaći i isprobati svaki dio labirinta i tobogana, te svaki aparat i rekvizit koji je Jumbo pripremio za Vas!

velikoj dvorani za igranje očekuje vas veliki labirint koji uključuje četiri super brza tobogana koji završavaju u bazenu s lopticama, razne prepreke, penjalice i spuštalice, pa čak i nekoliko tajnih igri skrivenih u zidovima labirinta. Možeš li ih sve pronaći? Za sve one koji vole više biti u zraku nego na tlu – tu su naša tri profesionalna trampolina koji će sigurno zadovoljiti i najzahtijevnije skakače. Nemojte brinuti, nismo zaboravili ni na naše klince i klinceze koji najviše vole igre na aparatima, za njih je Jumbo u svom avionu iz svih dijelova svijeta prikupio samo najzabavnije aparate koje mogu poželjeti. Tu se nalaze Air Hockey, Rambo puške, Kicker i košarka.

JUMBO

AKCIJA OTVORENJA

Proslavi svoj rođendan sa Jumbom od 03.11.2019. do 31.12.2019. i uštedi! Jumbo slavi i svoj rođendan i odlučio te počastiti, samo za tebe pripremio je akcijsku cijenu proslave rođendana, GRATIS Ledo Medo rođendansku tortu i GRATIS pizze!

JESTE LI SPREMNI ZA SVOJU JUMBO AVANTURU?

Proslava u igraonici Jumbo uključuje:

  • do jedan sat privatne proslave u animacijskoj dvorani (animacija, pizza, torta) (50m2)
  • ostatak proslave (1 ili 2 sata) igranje u velikoj dvorani za igranje (750m2)
  • dvoje animatora, grickalice i sokovi u neograoničenim količinama, slike sa proslave, poklon slavljeniku
  • face painting, pjena party, disco party, bubble
  • cijena uključuje do 20-ero djece, svako dijete iznad 20-ero naplaćuje se dodatnih 40,00 kuna (roditelji ne moraju javiti unaprijed broj uzvanika, mi smo spremni)
  • GRATIS jedna Ledo rođendanska torta (do 31.12.2019.)
  • GRATIS PIZZA (1 pizza na 5-ero djece) (do 31.12.2019.)

RADNO VRIJEME

Ponedjeljkom, srijedom i petkom od 15:00 do 21:00.

Subotom i nedjeljom od 10:00 do 20:30.

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Dječja Igraonica JUMBO će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close