Dječja igraonica Eko

Kategorije: Igraonice

Dječja igraonica Eko organizira proslave dječjih rođendana, poludnevni i cjelodnevni boravak djece u igraonici, pripreme predškolske djece za polazak u školu te pomoć u učenju i pisanju domaćih zadaća.

 

Glavna naša usluga je organizacija rođendana u igraonici i u prirodi na paintballu.

 

Svaki rođendan je unaprijed osmišljen te organiziran sa društvenim i natjecateljskim igrama te animacijama koje su u skladu sa djetetovom dobi i interesima.

 

Igraonica je izuzetno dobro osmišljena te prilagođena djeci, a imamo i disco opremu (dim mašina, laseri, bubble machine, light show), tu su i play station 3, nintendo wii i projektor.

 

Voditeljica igraonice Sonja Jurhan Pleše je magistra pedagogije, a animatori u igraonici su odgajatelji sa iskustvom te se svi trudimo pružiti kvalitetnu uslugu roditelju, a djetetu rođendan za pamćenje.

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Dječja igraonica Eko će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Kvaternikova 62b, Rijeka 51000, Rijeka
091 563 5630; 099 788 5811

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close