Vrtuljak animatori

Kategorije: Animatori

Ako ste u Dubrovniku i želite nezaboravan rođendan za Vaše najdraže uz Flokija, Miša Biribiša i ekipu iz Vrtuljak Kluba uz autorske pjesme i priče sa nadolazećeg albuma obratite nam se!

 

Koncept VRTULJAK je osmišljen s namjerom da se djeca glazbeno educiraju kroz ples zabavu i pjesmu.
Nositelji projekta su kroz svoje autorske pjesme nastojali slušateljima ponuditi širok spektar glazbenih stilova koje povezuje ljubav prema onome što rade.Na ovaj način djeca neće biti ograničena isključivo glazbom koja im je namijenjena, nego će imati mogućnost da prošetaju morem glazbenih kombinacija i da napreduju slušajući glazbu kao što napreduju čitajući knjige.
Vrtuljak svaku pjesmu zaokruži pričom, metodom dramske interpretacije, educirajući slušatelja o motivima koji su ga inspirirali. Uz pomoć svog prijatelja Flokija psa Dalmatinca članovi Vrtuljka Vas vode na put oko svijeta mašte!

 

Trenutno imamo u ponudi nekiloko tematskih nastupa.

  • Sportska tema-igranje neobičnih sportova kao što je kriket i Australski nogomet
  • Božićna tema
  • I naš standardni nastup koji opisuje pjesmice čiji smo autori.

 

Naposlijetku ,cilj ovog projekta je približiti novim generacijama nešto što im je potrebno da bi se upustili u stvaranje svoje kulturne baštine.

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Vrtuljak animatori će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Vatroslava lisinskog 37, Dubrovnik
091/562-7569

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close