Športići

Sa Športićima je učenje kroz igru zabava zagarantirana!

 

Društvo športske rekreacije „Športići“, koje djeluje kao dječja športska škola, osnovali su 2007. godine Robert Bujanić i Arijana Maslo, profesori kineziologije, s vizijom kreiranja i provođenja športskih aktivnosti za djecu predškolske i mlađe školske dobi na području Samobora, Zagreba i okolice.

 

U „Športićima“ ne postoje strogo nametnuti sadržaji i aktivnosti koji mogu dovesti do osjećaja nesposobnosti ili zapostavljenosti, već se djeca osjećaju kompetentnima, kao što se vodi računa  i o indvidualnosti svakog djeteta.

 

U našem športskom centru organiziramo i športske ročkase, dinamične i kreativne proslave koristeći pritom raznovrsne športske rekvizite, uz stručno pedagoško vodstvo profesora kineziologije.

Uz 30-tak športskih igri prilagođenih uzrastu kod djece izazivamo euforiju koja se još dugo pamti.

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Športići će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Mirka Kleščića 1/1 Samobor, Samobor
091-51-56-024 ; 098-93-88-055

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close