Solarne igračke ARA SOLAR

Kategorije: Pokloni

Tvrtka ARA SOLAR sa sjedištem u Varaždinu, novo je poduzeće za primjenu sustava obnovljivih izvora energije i energetsku učinkovitost ( OIE i EE) s posebnim naglaskom na solar i fotonaponske solarne energetske sustave. Solarne igračke i poslovni solarni pokloni predstavljaju prvi i jednostavan korak u demonstraciji solara i njegovih učinaka, te sunca kao najvećeg i najznačajnijeg izvora energije na zemlji.

Solarne didaktičke igračke iz naše ponude sadržavaju kompleksnije dijelove i predstavljaju vježbe u smislu obrazovanja djece u sklopu tehničke kulture ili dodatne izborne nastave i tečajeva s naglaskom na elektrotehnički odgoj i energetiku.
Solarni poslovni pokloni predstavljaju inovativan i originalan poklon za svaku prigodu, te nas i u tom smislu svakodnevno na zabavan način i svojim dizajnom podsjećaju na nezaobilaznu ulogu sunca i solara u našem sadašnjem i budućem životu na zemlji.

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Solarne igračke ARA SOLAR će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Ivana Mažuranića 84, Varaždin
042 204 888

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close