Rođendaonica Bambi

Kategorije: Igraonice

Malo O Nama

Rođendani se organiziraju za djecu u dobi od 1 do 13 godina u terminu prema dogovoru, a mogu trajati dva ili tri sata. Organiziramo originalne, tematski osmišljene rođendane koje vode animatori čije bogato iskustvo garantira nezaboravni provod. U Bambiu je svaki rođendan drugačiji, osmišljava se prema uzrastu i željama slavljenika kojem će to svakako biti dan za pamćenje! Prostor igraonice veličine 72 kvadratnih metara prigodno se uređuje. Nemojte da djetetov rođendan bude nepotreban stres, učinite taj dan posebnim. Kako bismo vam olakšali izbor za vas smo pripremili pakete ovisno o uzrastu djeteta i uslugama koje su primjerene dobi, a ne propustite i našu bogatu ponudu dodatnih usluga.

 

Što Igramo?

U našem bogatom programu nudimo Vam roćkase za pamćenje. Program koji se sastoji od mnoštvo igara: ledeni ples, glazbene stolice, prst istine, vrući krumpir, ples sa balonima, stolni nogomet, odbojka, košarka, Xbox 360, super  talent  i tu su naravno nezaboravne karaoke praćene disko kuglom i svjetlećim efektima.

Facebook profil-Ovdje

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Rođendaonica Bambi će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Plitvička 1a, Osijek
098/ 911 55 65

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close