Roda web shop

Kategorije: Pokloni

Naši proizvodi su kvalitetni. Trudimo se kontinuirano prilagođavati naše proizvode vašim potrebama. Otvoreni smo za komunikaciju i dogovore, jamčimo vam funkcionalnost i mogućnost popravaka i zamjena.

Kupnjom naših proizvoda pomažete druge Rodine projekte i programe, društveno korisne i besplatne za korisnike. Tako sudjelujete u ispunjavanju naše misije, mijenjanju društva u odgovorno prema djeci, roditeljima i obiteljima, čak i ako niste aktivno uključeni u rad udruge.

Svi proizvodi su izrađeni u Hrvatskoj. Za proizvođače biramo socijalno odgovorna poduzeća ili udruge. Proizvođač platnenih pelena je Zaštitna radionica iz Varaždina koja zapošljava osobe s invaliditetom.

Kad god je moguće, koristimo materijale proizvedene u Hrvatskoj ili bližim zemljama, kako bismo što manje zagađivali okoliš transportom. Trudimo se ponuditi vam i ekološke materijale napravljene od prirodnih vlakana konoplje, organskog pamuka i bambusa. Na taj način i vi pridonosite očuvanju okoliša.

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Roda web shop će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Čanićeva 14, Zagreb
01/6177-500

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close