Privatni dječiji vrtić i igraonica Čupko

Započeli smo kao dječija igraonica, svojom predanošću, ljubavlju, profesionalnočšću i radom prerasli smo u dječiji vrtić. Prozračan, svijetao prostor veličine 150 m2, u potpunosti je prilagođen djeci.Rođendani u trajanju od tri sata, radnim danima u kasnijim popodnevnim satima, a vikendom prije i poslije podne po izboru.

Vrtić

Vrtić “Čupko” nalazi se u naselju Vrbani, u Rudeškoj cesti 150. Veličina našeg vrtića je 150 m2, prostor je svijetao i prozračan, suvremeno opremljen i potpuno prilagođen djeci. Imamo brojne kutiće (centre) koje često mijenjamo, a surađujemo s pedagogom, logopedom, medicinskim sestrama i svima koji nam pomažu da izrastemo u zadovoljne i sretne ljude
U odgojno-obrazovnom radu provodimo niz projekata (ponajprije ekološke), zalažemo se za multikulturalnost, štujemo tradiciju, upoznajemo biljke, životinje itd., a to provodimo kroz stvaralačko-kreativne aktivnosti i organiziranim izletima na seoska gospodarstva, posjetima muzejima i izložbama. Sve to u cilju da poboljšamo rezultate u određenim odgojnim područjima i proširimo percepciju svijeta koji nas okružuje.

Aktualna problematika pretilosti djece, nasilje među djecom i uopće opasnosti suvremenog društva u kojem živimo, obvezuje nas da djecu usmjeravamo na sportske aktivnosti i to kroz našu sportsku igraonicu koju organiziramo u suradnji sa sportskim društvima čime omogućujemo djeci upoznavanje sa različitim sportovima (klizanje, skijanje, rolanje, jahanje, plivanje).

Rođendani

U našem vrtić već cijelo desetljeće organiziramo proslave dječijih rođendana.

Rođendan traje tri sata, radnim danima u kasnijim popodnevnim satima,a vikendom prije i poslije podne po izboru.

Naše animatorice su iskusne i poznate po svojoj profesionalnosti i pristupačnosti u igri i zabavi, kako sa mlađom tako i sa starijom djecom.

U našoj ponudi imamo i tematske rođendane (vile, barbi, vještice …), a sve vaše sugestije su dobrodošle. Za malo stariju djecu organiziramo disco i karaoke party.

Veliki prostor prilagođen djeci, ugodna atomosfera, iskusne i maštovite animatorice jamstvo su kvalitetne organizacije nezaboravnih proslava rođendana za Vaše dijete.

Dođite i uvjerite se sami!

Rezervirajte termin na vrijeme.

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Privatni dječiji vrtić i igraonica Čupko će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Rudeška cesta 150, Zagreb
01/3872-379

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close