Rođendaonica En-Ten-Tini

Već 12 godina organiziramo rođendanske proslave, a od kolovoza 2015. smo u novouređenom puno većem i ljepšem prostoru na adresi Koledinečka 5!

Imamo dječju junior rođendaonicu (od 1. do 8. god.) i dječju senior/teen rođendaonicu (od 7. do 13. god.), okupljamo veliki broj zadovoljne djece i roditelja koji znaju prepoznati i cijeniti naš profesionalni pristup, ogroman trud i bogato iskustvo!

 

  • Svaki rođendan je dogovoren i usklađen sa željama slavljenika i osmišljen od prve do zadnje minute, svaki je rođendan poseban i drugačiji, uvijek uz nove i zanimljive igre! Na rođendanima obećavamo mnogo smijeha, animacijskih igara, ugodan prostor i pristupačne cijene, a roditelji i djeca posebno hvale i naglašavaju koliko im znače vesele i pristupačne En-ten-tini tete!

 

  • Nudimo razne varijante proslava, brojne dodatne rođendanske usluge te povoljnije cijene preko tjedna (od ponedjeljka do petka). Sve cijene vrijede za neograničen broj djece – u obje rođendaonice, nema doplate bez obzira na broj djece! U svim proslavama gratis je i sladoledna torta od LEDO materijala.

 

 

 

Vjerujemo da su to dovoljni razlozi za Vaše povjerenje u nas i organizaciju proslave dječjeg rođendana u našoj rođendaonici.

 

Naš cjenik pogledajte OVDJE!

 

U En-ten-tini prostoru punih 12 godina djeluje i Logopedski kabinetLogopedski kabinet vodi prof. logoped Ivana Đurić – Katanić, koja sa svojim stručnim suradnicima (vođena višegodišnjim logoterapetskim iskustvom) obavlja dijagnostiku i terapiju govorno-jezičnih poremećaja kroz zabavnu igru te pruža svu savjetodavnu i stručnu pomoć roditeljima.

 

 

 

Logoterapija se obavlja kroz zabavnu igru, suvremenim pristupom, a djeca u takvim vrstama logopedskih vježbi opušteno sudjeluju i vrlo brzo napreduju.

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Rođendaonica En-Ten-Tini će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Koledinečka 5, Zagreb, Zagreb
01 2912 347; 095 3919 478

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close