Dječja igraonica Zuji bruji

Kategorije: Igraonice

U vrhunski uređenom novom poslovnom prostoru visine 4 metra, klimatiziranom, prozračnom i s puno, puno svjetla, djeca se mogu igrati uz stručnu pomoć animatorica i odgajateljica.

 

Na 120 m² površine u komadu, može se naći sve ono što garantira vrhunsku zabavu i proslave rođendana: tobogan od 4 m visine, profesionalni mini disco, dvije disco-kugle, vrhunski light-show, adj led messager (poruke po zidu), adj bubble blast (mjehurići od sapunice), dimna zavjesa, wii igre, karaoke, nintendo, stolovi za crtanje i slikanje, galerija s kutićima igračaka, dječjim garniturama, kuhinjom i dućanom, zatim stolni nogomet i mnogo drugih zanimljivih igračaka i društvenih igrica.

 

Ispred same igraonice se nalazi dječje sportsko igralište i park s penjalicama i ljuljačkama, što se može koristiti uz prethodno odobrenje i dogovor s roditeljima.

 

Saznajte više o paketima rođendana ili nas kontaktirajte za dodatna pitanja.

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Dječja igraonica Zuji bruji će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Ante Mike Tripala 2, Zagreb
099 8371 600, 091 8953 777

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close