Cukeraj torte i slastice

Kategorije: Torte i slastice

Naša misija
Ostati vjerni tradicionalnim receptima za kolače sa svježim i kvalitetnim namirnica. 
Priprema domaćih kolača ponekad je teška obaveza za domaćice, zato je naša misija svakoj obitelji ponuditi kolače kao da su izašli iz njihove vlastite kuhinje.

Osnovna ideja nam je da kolači budu isti kakve pravimo doma, bez slastičarskih umjetnih krema i prašaka. To znači da su naši kolači nešto skuplji za proizvesti ali nismo željeli žrtvovati našu osnovnu ideju – domaći kolači.

Recepti prema kojima radimo nisu ništa posebno, možete ih naći u knjigama ili na internetu. Doduše, moramo priznati da smo kroz godine eksperimentiranja neke malo modificirali. Ali znate i sami, nije samo stvar u receptu, postoji puno sitnica koje naučite kroz godine iskustva, razni mali trikovi, a to su stvarčice koje se iz nama neznanih razloga ne pišu u receptima nego se uglavnom usmeno prenose. Naravno, bitna je i pažnja kojom se kolači pripremaju, pogotovo kod ukrašavanja, jer svi znamo koliko je bitno da nam kolač zadovolji sva čula.

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Cukeraj torte i slastice će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Pakoštanska 12, Zagreb
099/222 3687

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close