Casper mađioničar iluzionist

Kategorije: Mađioničari

CASPER je najelitniji hrvatski iluzionist i mađioničar koji iza sebe ima preko dvijetisuće nastupa širom hrvatske i inozemstva (Italija, Njemačka, Austrija, Slovenija, BIH). Ljeti nastupa u najelitnijim hotelima od Umaga do Dubrovnika.

 

Predstava pod nazivom Casper Magic show je oborila sve rekorde gledanosti na srednjem Jadranu.

 

Dugi niz godina sa svojim programom nastupa i na Međunarodnom Dječjem Festivalu u Šibeniku što govori o kvaliteti njegovog programa primjerenog i dječjem uzrastu.
Predstava je popraćena zvučnim, svjetlosnim i scenskim efektima (scenska rasvjeta, skeneri, move head-ovi, dim mašine,kulise te razglas 2 x 600 w ) što predstavu čini vrlo
kvalitetnom i krajnje profesionalnom.

 

Ako želiš da tvoj rođendan bude drugačiji, da bude poseban i nezaboravan te da na njemu sve pršti od zabave, smijeha i zadovoljstva onda na svoj rođendan pozovi mađioničara CASPERA koji će tvoj rođendan učiniti posebnim i čarobnim.

 

Bit će to rođendan kojeg nikad nećeš zaboraviti i kojeg ćeš se uvijek rado sijećati, rođendan o kojem će se dugo pričati.

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Casper mađioničar iluzionist će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close