Balon Studio

Kategorije: Dekoracije

Balon Studio je Vaš studio za dekoriranje balonima svih vrsta prostora kao i svih vrsta događanja. .

 Naši su baloni 100 % prirodni, tj. biorazgradivi. Baloni se najčešće koriste na posebnih prigodama poput rođendana, vjenčanja, ali i na poslovnim događanjima. Pušu se zrakom ili helijem. Na njih je moguće i dodati tisak i prilagoditi prigodi.

Imamo balone svih veličina, oblika i boja na koje Vam možemo otisnuti prigodan tisak (Sretan rođendan , “Životinje”, “Cvjetići”, “Točkice”, “Zvjezdice”, Smile-ići”, “Srca” i mnogi drugi)

Svakako preporučamo da nas posjetite u našem showroom-u u Samoboru na adresi Ivana Perkovca 41 gdje možete kupiti balone, pogledati razne balonske dekoracije poput balona na helij, balonskih lukova, stupova od balona, figura od balona. Možete naručiti balone i balonske dekoracije za vjenčanje ili rođendan, balone za rođenje bebe ili krstitke, poslovna događanja i sl. Naša dodatna usluga je i tisak na balone.

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Balon Studio će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Ivana Perkovca 33 10430 Samobor, Samobor
+385 98 1757 020

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close