Ludi znanstveni rođendan

Objavljeno: 20.09.2012 | Teme: Tematska proslava Zabava
Ludi znanstveni rođendan

Vaše dijete želi poseban, zabavan, urnebesan, pouzdan i nezaboravan rođendan? Voli eksperimente, spektakularne pretvorbe, nevidljive stvari, leteće tanjure, eksplozije i neočekivane transformacije?

 

Sve to nudi-LUDI ZNANSTVENI ROĐENDAN – jedinstven rođendanski paket, posve nov u Hrvatskoj!

 

Slavljenika oblačimo u šefa laboratorija, njegove goste u lude znanstvenike i zabava može početi! Znanstveni ples, potraga za zlim znanstvenicima, spektakularni eksperiment izrade slonovske paste za zube, a zatim igra magnetnog lova na čarobne crve, baloni koji postaju leteći tanjuri, samo su neke od senzacija koje ćemo priuštiti vašem slavljeniku i njegovim gostima.

 

Okupit ćemo male znanstvenike, opremiti ih pravim pravcatim epruvetama (plastičnim, dakako), i pipetama, i organizirati čarobni eksperiment promjene boje tekućine.

 

Nakon okrepe čudesnim znanstvenim pizzama i tortom, rođendan će kulminirati jednom vulkanskom erupcijom, u kojoj, na sreću, nitko neće biti povrijeđen.

 

Rođendan vode obučeni voditelji, svi eksperimenti su apsolutno sigurni za djecu i izvođače, a kao uspomenu na ovaj nezaboravni rođendan sva djeca doma nose epruvetu punu bombona i diplomu ludog znanstvenika.

 

Ludi znanstveni rođendan možete rezervirati u igraonici Čarobna Šuma!

Pošaljite direktna upit ovdje

ili pronađite sve kontakt podatke na www.carobna-suma.hr 

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close