Ice cream party

Objavljeno: 16.04.2015 | Teme: djeca rođendan Tematska proslava Torta zabav
Ice cream party

Najtoplije je godišnje doba nezamislivo bez uživanja u sladoledu pa se i ovo ljeto čim više sladite i hladite miljenom ledenom slasticom. Štoviše, u čast ljeta i sladoleda organizirajte i nezaboravan sladoledni party.

 

Svijetlo roza i zelena boja idealne su za dekoraciju za Ice cream party. Ovu vrstu partyja možete pripremiti dječici koja su mlađa od 3 godine, ali i za starije.

 

Osim uobičajenih kupovnih šarenih ukrasa, sladoled možete dekorirati i svježim ili ušećerenim laticama ili cvjetićima, komadićima čokolade ili ušećerenim koricama limuna i naranče. Možete upotrijebiti i sušeno voće, orahe, pistacije, kikiriki i bademe te, naravno, šarene bombone.

 

Također, u kalup za led možete posložiti i veće kriške različitog voća koje će potom vrlo efektno i neobično samo jednim dijelom biti zarobljene u kockicama leda.

 

Napravite keksiće koje možete ukrasiti glazurom u boji.

 

Zaigrajte i zabavne igre! Pogledajte ih OVDJE.

 

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close