Leptir party

Objavljeno: 12.10.2012 | Teme: tematske proslave Torta Torte
Leptir party

Vaše dijete je pravi mali zvrk koji nema mira? Voli loviti ili promatrati leptire? Pripremiti mu Leptir party koji će na samom početku izmamiti osmjeh na njegovom licu.

 

POZIVNICE

Na čistom bijelom papiru neka Vaše dijete pusti maštu, zamisli najljepšeg leptira i neka ga pretoči na papir i poboja što ljepše i veselije.

Zatim neka ispiše sam ili mu Vi pomozite, par stihova ili riječi u kojima će sročiti najvažnije stvari- početak tuluma, adresu i ime i prezime slavljenika.

 

 

DEKORACIJA I KOSTIMI

Dekoracija je zamišljena ovako- stol neka bude rozo-zelen što znači da će stolnjak biti zelen (trava), a čaše i ostali pribor svijetlo rozi-rozi.

Prostor možete ukrasiti tako da škarama izrežete oblik leptira i pustite da ga dijete poboja u razne žive boje. Nakon toga, poljepite ih po zidovima, ali ne po crti, nego da izgleda kao da lete.

Što se same kostimografije tiče, ne treba pretjerivati. Lijepo obucite Vaše klince i to će biti dovoljno.

 

 

 

IGRE I AKTIVNOSTI

1.)Ova igra je zabavna svima,i djeci i roditeljima jer mogu sudjelovati.  Bit će posebno zanimljiva djeci koja se vole oblačiti u odjeću odraslih(mamine haljine i tatina odjela).  Potrebna je odjeća iz maminog i tatinog ormara-košulje,kravate,haljine,kape,cipele,čizme,suknje i slično. Svu odjeću bacite na hrpu i  pomiješajte ju.  Cilj igre je da se djeca u roku od 2 minute presvuku(svoju odjeću skinu,osim donjeg veša) i kompletno obuku(zatvore zatvarače…).  Ono dijete koje je složilo najbolji styling,a to će ocijeniti žiri(odrasle osobe),pobjeđuje i dobiva nagradu,i odlučite koju. Da bi nagrađivanje bilo zanimljivije možete izraditi lente pr.za najbolje odjeveno dijete 2012.godine.

 

2.)Ova igra je zabavna i super za skupinu koja nosi različit broj cipela.  Sva djeca skidaju svoje cipele i stavljaju ih u košaru.  Košara se odnosi na drugi kraj sobe te se prostorija zatamni; što više,to bolje.  Svi sjede, a slavljenik izgovara nečije ime. Ta osoba treba pronaći u mraku koš i treba pokušati pronaći svoje cipele. Za to naravno ima 5-10 sekundi.  Igra je  presmiješna zato što kada se upali svjetlo,svi imaju različite cipele zato što je teško u mraku opipati i pronaći svoje cipele.

 

TORTA

Slasnu tortu možete pogledati OVDJE . Tražit ćete komad više :)

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close