Halloween party

Objavljeno: 30.10.2012 | Teme: Tematska proslava
Halloween party

U ove hladnije dane Vaš mališan ima ili želi slaviti rođendan? Njegov dan rođenja poklopio se sa poznatim Halloweenom? Ako i nije, pripremite im ovaj zabavni, ludi i zastrašujući party!

 

Pozivnice

Na internetu možete pronaći hrpu primjera pozivnica za rođendane, ali ako želite da Vaše dijete ima posebnu i neponovljivu pozivnicu, pomozite mu u izradi. Nabavite narančaste papire te ih prepolovite i izrežite tako da dobiju oblik bundeve. Unutra napišite tekst kojim će slavljenik pozvati svoje prijatelje. Kako bi slavljenik zastrašio svoje prijatelje, predlažemo da u prirodi; parku, šumi, u pratnji roditelji, npr. ulovi nekoliko kukaca,  te ih zalijepi na pozivnicu.

 

Dekoracija i kostimi

Što se same dekoracije i kostima tiče, naš savjet je da upotrijebite stare bijele plahte kojima ćete škarama napraviti rupu kako bi klinci mogli obući tu istu plahtu i glumiti duhove. Lica im možete maskirati sa crnim flomićem za bojenje lica.

Prostor ukrasite sa izrezbarenim bundevama u kojima će biti zapaljene lučice, ali možete koristiti grane koje su pale sa drveta, posprejati ih bijelim sprejom i povješati po zidovima. Za jelo i piće koristite zabavan pribor.

 

Igre i aktivnosti

1)Odigrajte zabavnu igru sa pinjatama. Klinci će biti oduševljeni.

2)Organizirajte dječju modnu reviju. Djeca neka koriste stare stvari. Sve neka bude na hrpi i onaj natjecatelj koji se najbrže obuče, pobijedio je i osvaja simboličnu nagradu.

3)Prije same proslave, nabavite društvenu igru Bingo i neka se djeca zabave uz malo mozganja i strahovanja za pobjedu.

4)Djecu podijelite u dva tima i svaki tim ispred sebe neka ima pladanj na kojem se nalaze 3-4 posude u kojima su ukrasi i smjesa za neke najjednostavnije kolače. Kada odrasla osoba kaže da se krene, onaj tim koji napravi najviše kolačića pobjeđuje. Kolačiće na kraju igre stavite u pećnicu i neka se počaste.

 

Torta

Zabavnu, naizgled zastrašujuću tortu možete pogledati OVDJE .

 

 

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close