Drži balon gore

Objavljeno: 14.07.2012 | Teme: Baloni Igra Koordinacija Zabava
Drži balon gore

Podijelite klince u 2-3 tima. Slavljenik je glavni i on ima glavnu riječ. Ako ne igrate igru na rođendanu, mijenjajte se tako da pobjednik prošle igra ima glavnu riječ. Svaki tim mora biti dovoljno odmaknut od drugog tima, a igrači iz svakog tima moraju stajati 5 metara jedni od drugih. Napušite balone i pripremite se na igru! Osoba koja je prva dobiva napuhani balon i mora ga držati prema gore. Znači, ako domaćin kaže da ga drži na glavi, igrač mora držati balon na glavi i tako ga donijeti do idućeg igrača. Zvuči lagano, ali nije. Igra zahtijeva strpljenje, preciznost i dobru koordinaciju.

 

Slavljenik može reći da se balon drži s bilo kojim dijelom tijela-nogom, laktom, šakom, glavom, na leđima..

 

 

Još uvijek zvuči lagano?

Ako osobi padne balon ili ga krivo drži, automatski ispada iz igre, a oni koji uspiju do zadnje osobe održati balon, pobjeđuju! Igrači,spremni? :)

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close