Bratz party

Objavljeno: 03.10.2012 | Teme: Igre Tematska proslava Torta
Bratz party

Vaše djevojčice obožavaju Bratz crtić i likove?Vole rozu boju? Uskoro im se bliži rođendan?Pripremite im onda Bratz party koji će ih jednostavno oduševiti.

 

POZIVNICE

Pozivnice možete pronaći na internetu pa ih isprintati ili jednostavno možete na rozom papiru ispisati stihove kojima će slavljenica pozvati svoje prijatelje na nezaboravan party.

 

 

 

DEKORACIJA I KOSTIMI

Što se same dekoracije tiče, neka sve bude u rozom. Stolnjak neka bude rozi,a plastične čaše i ostali pribor za jelo neka bude sa printom Bratz-a. Napušite puno bijelo-ljubičastih balona te ih objesite da vise.

Nemojte pretjerivati sa bojama, kombinirajte dvije do tri boje.

 

IGRE I AKTIVNOSTI

1.)Počnite tako da svaki igrač tj. “model” na komadu papira napiše jednu vrstu emocija pr.uzbuđen,napet,prestrašen,sretan… A na drugi papir neka pišu neke situacije-dobio sam najdražu igračku,pad sa bicikla,ozljeda u školi…Sve papire stavite u šešir.  Npr. netko izvuče papirić na kojem piše-uzbuđen. Pušta se glazba i svi plešu,skaču. Nakon 30-ak sekundi osoba koja je izvukla papirić zaustavlja glazbu i svi se moraju zaleditia a emociju s papirića moraju odglumiti. Osoba koja je izvlačila papirić slika sve igrače.  Iduća osoba izvlači papirić na kojem ponovo piše emocija ili situacija pa se opet pušta glazba i nakon 30-ak sekundi,svi se slede.  Cijeli proces se ponavlja. Na kraju, organizira se glasanje za najboljeg modela i onaj koji dobije najviše glasova,pobjeđuje i osvaja nagradu.

 

2.)Ova igra je zabavna svima,i djeci i roditeljima jer mogu sudjelovati.  Bit će posebno zanimljiva djeci koja se vole oblačiti u odjeću odraslih(mamine haljine i tatina odjela).  Potrebna je odjeća iz maminog i tatinog ormara-košulje,kravate,haljine,kape,cipele,čizme,suknje i slično. Svu odjeću bacite na hrpu i pomiješajte ju. Cilj igre je da se djeca u roku od 2 minute presvuku(svoju odjeću skinu,osim donjeg veša) i kompletno obuku(zatvore zatvarače…).  Ono dijete koje je složilo najbolji styling,a to će ocijeniti žiri(odrasle osobe),pobjeđuje i dobiva nagradu,i odlučite koju.  Da bi nagrađivanje bilo zanimljivije možete izraditi lente pr.za najbolje odjeveno dijete 2012.godine.

 

TORTA

Jako fina, a još ljepša torta nalazi se upravo OVDJE .

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close