Batman party

Objavljeno: 02.10.2012 | Teme: Igre Tematska proslava Torta Torte
Batman party

Batman je svima poznata ličnost. Niti jedan televizijski program za mlade nije prošao, a da nije barem jedanput prikazao Batmana, u obliku crtića ili filma. Napravite Vašem djetetu plašt i masku i priuštite mu nezaboravan Batman party.

 

POZIVNICE

Pozivnice možete napraviti tako da na crnom papiru žutim ili bijelim slovima ispišete tekst kojim Vaš mališan poziva svoje prijatelje. Pozivnice će izgledati predobro i to će im dat naslutiti da ih čeka pravi party.

 

DEKORACIJA I KOSTIMI

Prostoriju dekorirajte u žuto-crnoj boji, npr. napušite puno crnih i žutih balona te ih povezujte, vežite i vješate na lampe, strop itd. Ako koristite plastične čaše i ostali pribor za jelo, neka bude u žutoj boji.

Vašem mališanu od stare crne majce napravite plašt na način da ju prerežete i rukave zavežete oko vrata, a masku mu napravite sami ili kupite; i za njega i za goste.

 

IGRE I AKTIVNOSTI

1.)Djecu podijelite tako da slavljenik bude Batman, jedno dijete Joker, a ostala djeca građani ili policajci. Joker je ukrao Batmanu plašt i sakrio ga. Nitko ne zna gdje je. Zadatak je da policajci ili sam Batman pokuša pronaći plašt. Zadatak građana je da zarobe Jokera i ne puštaju ga sve dok se ne pronađe plašt.

2.) Ova igra je zabavna i super za skupinu koja nosi različit broj cipela. Sva djeca skidaju svoje cipele i stavljaju ih u košaru. Košara se odnosi na drugi kraj sobe te se prostorija zatamni; što više,to bolje. Svi sjede, a slavljenik izgovara nečije ime. Ta osoba treba pronaći u mraku koš i treba pokušati pronaći svoje cipele. Za to naravno ima 5-10 sekundi. Igra je presmiješna zato što kada se upali svjetlo,svi imaju različite cipele zato što je teško u mraku opipati i pronaći svoje cipele.

 

TORTA

Za ovaj party preporučamo Vam ovu jednostavnu, finu i nasmijanu tortu. Možete ju pogledati OVDJE .

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close