AKVARIJ PARTY

Objavljeno: 08.10.2012 | Teme: Igra Tematska proslava Torta Torte Zabava
AKVARIJ PARTY

Vaš mališan voli more, ronjenje, ribice?? Voli istraživati? U svrhu toga, organizirajte za njega ludi Akvarij party koji će pamtiti dugo, dugoo…!                                                                                                 

 

POZIVNICE
Sa Vašim slavljenikom napravite pozivnice. Spojiti ćete tri stvari u kratkom vremenu- družiti ćete se sa djetetom, ono će učiti izrađivati svojim rukama, ali ono što je u ovom trenutku bitno, napravit ćete pozivnice za slavljenikove prijatelje.

Od kolaž papira ili bilo kojeg drugog papira u boji napravite pozivnice! Pozivnice izrežite škarama tako da dobiju oblik ribica; malih, velikih, no prije toga presavinite papir na pola i tek onda izrežite kako bi dobili duplu ribicu i kako bi ju mogli otvoriti i unutra ispisati tekst.

Ako radite pozivnice sa običnim bijelim papirom, neka ih dijete poboja sa flomićima ili bojicama.

 

DEKORACIJE I KOSTIMI

Prostor možete dekorirati tako da u dućanu kupite nekoliko plišanih ribica pa ih špagicom objesite negdje na strop ili da od kolaž papira izrežete razne oblike ribica, školjki …

Slavljenički stol možete ukrasiti tako da stavite plavi stolnjak, pospete sa malo ukrasnog pijeska i stavite nekoliko školjki po stolu.

Slavljenika možete odjenuti u traper hlače i običnu bijelu majcu na kojoj ćete markerom nacrtati ribicu.

 

IGRE I AKTIVNOSTI

Pravi dječji party ne može  proći bez igranja raznoraznih igrica u kojima će se klinci zabaviti i veseliti.

1.)Poredajte klince tako da sjede jedan kraj drugog, ali da se ne dodiruju tijelima. Svima stavite povez na oči. Odaberite jedno dijete kojem ćete u džep staviti školjku,a drugom djetetu ribicu( od papira, plastičnu,…)- oni ne moraju imati povez.

Zadatak je sljedeći- djeca kojoj niste dali ništa moraju pokušati prstom naciljati na mjesto gdje djeca stoje i u kojoj dvoje djece drži predmet.  Dvoje je djece zato što svako dijete sa povezom ima dvije šanse. Pobjednik dobije simboličnu nagradu.

2.) Neka djeca odigraju igru Riba ribi grize rep. Igra se igra na način da je jedno dijete glavna riba i ona lovi ostale, tj. gricka im rep. One osobe koje ulovi moraju stati na to mjesto na kojem ih je glavna riba dotaknula.

 

TORTA

Recept za sočnu i finu tortu koja se idealno uklapa u temu ovog partija možete pronaći OVDJE .

 

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close