Povratak u školu-DIY unikatne bilježnice

Objavljeno: 31.08.2016 | Teme: Uradi sam
Povratak u školu-DIY unikatne bilježnice

Bliži se početak školske godine i trebalo bi obaviti lagani shooping.U sljedečem tekstu ćete dobiti par ideja i jednostavne upute kako ih napraviti.

Sve ostalo je je na vama da složite nešto unikatno i posebno.Dobit ćete par ideja kako ukrasiti bilježnice.

 

Bilježnice

Za ovo ukrašavanje vam treba par naobičnijih biljeznica bez slika na koricama,najbolje da su napravljenje od smeđeg ili bijelog kartona.I još će vam trebati par ukrasnih trakica za ljepljenje.

 

Jeftinija varijanta

Umjesto ukrasnih trakica upotrebite ljepilo i izrežite motive ili trakice iz starih dječjih ili tinejđerskih magazina.Iskoristite stari kolaž papir ili što vam se nađe pri ruci.

 

Upute

Najvažnije je da se opustite i date mašti na volju.Ovisno o tome za koju ideju ste se odlučili trebat će vam naosnovniji pribor(ravnalo,škare,ljepilo i razni motivi iz magazina).Ako ste u prilici možete i isprintati motive vezane za školski predmet.U nastavku vam donosimo par primjera kroz slike.

 

 

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close