Humanitaran događaj HURA- za oboljele od autizma-Bubble Football NC Šalata -Velesajam 30.9.

Objavljeno: 20.09.2017 | Teme: autizam Humanitarni događaj
Humanitaran događaj HURA- za oboljele od autizma-Bubble Football NC Šalata -Velesajam 30.9.

Drugu godinu za redom poznate hrvatske pjevačice i pjevači, glumice i glumci, novinarke i novinari, uz poduzetnice i poduzetnike, studentice i studente zagrebačkog Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta okušat će svoje sportsko umijeće u njima nepoznatom sportu – ove godine bubble nogometu, te ukrižati natjecateljske strasti u međusobnim duelima kako bi za djecu s poteškoćama iz autističnog spektra nabavili vrijedna specijalizirana komunikacijska pomagala, uz pripadajući software koji će im olakšati svakodnevni život.

 

I ovogodišnji HURA! sportski sraz organiziraju pokretači HURA!-e, tvrtke Metroteka i Implementacija snova iz Zagreba, a ove godine i uz potporu Centra za autizam i Virtualnog ženskog poduzetničkog centra. Na samom eventu će se održati turnir u BUBBLE nogometu a trener Virtualnom Ženskom Poduzetničkom centru je naš jedan jedini Ćiro Blažević, te vjerujemo da uz vašu svestranu navijačku pomoć možemo skupiti puno novaca za nabavku komunikacijskih pomagala i programa za djecu – štićenike zagrebačkog Centra za autizam, ali i pokazati koliko dobro poduzetnice znaju i mogu igrati nogomet, a ne samo privređivati na realnom tržištu. Svaka kupljena ulaznica gledatelja ulazi u bubanj za izvlačenje u tomboli.

 

Mnogo sponzora je doniralo različite nagrade koje će se izvlačiti u sklopu tombole na kraju turnira.Želja pokretača i organizatora je ovim humanitarno-sportskim događajem prije svega povećati obrazovne i životne šanse štićenika Centra za autizam za što boljim uključivanjem u zajednicu kroz nabavku specijaliziranih komunikatora i tablet uređaja kao sredstava alternativne komunikacije pomoću kojih bi bilo omogućeno komunicirati, ali i prevenirati pojavu nepoželjnih ponašanja. Dođite i podržite HURA! 2017. – humanitarni bubble nogomet turnir „poznatih“ za nabavku komunikacijskih sredstava djeci iz autističnog spektra u Centru za autizam Zagreb koji će se održati u subotu, 30. rujna 2017. od 10:00 – 13:00 sati u prostorima NC Šalata , Avenija Dubrovnik 15, Velesajam – Paviljon 1, Zagreb. Ulaz je iz ulice Radoslava Cimermana.

 

Posted by Hura on 20. rujna 2017

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close