Iskoristi ljeto, proputuj Europom i usavrši Engleski jezik!

Objavljeno: 07.04.2015
Iskoristi ljeto, proputuj Europom i usavrši Engleski jezik!

Oduvijek te zanimao Pariz, London i Amsterdam? Sanjao si o Disneylandu i silno želio vidjeti Stonehenge i dvorac kralja Artura?

 

 

 • “Naš je Neven jaaaako zadovoljan, zapravo oduševljen sa svakom minutom ovog putovanja. Još prije par mjeseci nije mogao niti sanjati da će sve to vidjeti. Prekrasno putovanje! Ostvario mu se veliki san da može puno, puno pričati na engleskom jeziku, jer on s tim jezikom zapravo, može se reći, živi od svoje četvrte godine.”

 

 • “Uz sve što su vidjeli još je nekoliko velikih vrijednosti ovog putovanja, stekli su nove prijatelje, ali i  ono jako važno,  učvrstili svoja već postojeća prijateljstva. Dokazali su sebi, a i nama roditeljima  da su samostalni (samostalniji nego što si mi roditelji možda to i želimo priznati).  Dakle ovo putovanje je nešto zaista veliko za njihove mlade živote.”

 

 • “Najljepše zahvaljujem na prekrasnom putovanju  i životnom iskustvu koje ste pružili našem  Dominiku, a vjerujem i svim ostalim suputnicima u grupi.  Oduševljenje putovanjem ne „splašnjava“, svaki dan se još nečeg novog sjeti pa nam prepričava. Voditelji puta fantastični, grupa odlična, family gdje su bili smješteni on i Dino genijalni, hrana super, gradovi koje su posjetili prekrasni, …. Sve, sve, sve za 10!”

 

Ovo su samo neke od priča roditelja čija su djeca putovala s nama!

 

Želite li I vi biti među njima? Želite li doživjeti nezaboravno iskustvo, proputovati I vidjeti neke od najpoznatijih metropola i znamenitorsti Europe, upoznati nove prijatelje? Onda je ovo putovanje baš za tebe!

 

 

Iskoristi ljeto, proputuj Europom i usavrši engleski jezik!

Oduvjek te zanimao Pariz, London i Amsterdam? Sanjao si o Disneylandu i silno želio vidjeti Stonehenge i dvorac kralja Artura?

S nama je sve to moguće! Uz to ćeš živjeti kao pravi englez u engleskoj obitelji i ići u školu engleskog.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 • 30.07.2015 – polazak iz Zagreba, Rijeke i Pule
 • 31.07.201 –  cjelodnevna šetnja prekrasnim PARIZOM uz sve čari Louvrea i pogled s Eiffelovog tornja na jedan od najljepših gradova svijeta
 • 01.08.2015 – luuudaaaa zabavaaa u DISNEYLANDU –  najboljem tematskom parku u Europi!!
 • 02.08.2015 – dolazak u ENGLESKU trajektom uz nezaboravan pogled na  „BIJELE STJENE“,  obilazak STONEHENGEa – jedne od misterija svijeta, dolazak u Barnstaple te smještaj u obitelji
 • 03.-10.08.2015 – U jutarnjim satima škola (ali ne od 8!!!), a svaki dan popodne odlazak na izlet u okolicu. Kupanje u Atlantskom oceanu, vožnja uspinjačom koju pokreće voda, lagano „planinarenje“ na otok na kojem je dvorac kralja Artura, te posjet Merlinovoj špilji samo su neke od avantura koje te očekuju.

 

MOŽEŠ POKUŠATI ZABITI i MAČ U KAMEN I POSTATI NOVI KRALJ ili KRALJICA ENGLESKE

 • 11.08.2015 – odlazak prema LONDONU, posjet OXFORDU, ukoliko imaš mač iz kamena –Windsor te čeka širom otvorenih vrata. Ako nisi postao kralj ili kraljica možeš pogledati dvorac izvana.
 • 12.-13.08.2015 – hop left – hop right razgled LONDONA – obilazimo i lijevu i desnu obalu Temze pješice – od muzeja sa dinosaurom do muzeja moderne umjetnosti i uličnih predstava. Selfie sa Big Benom u pozadini, ili uz kraljevskog stražara ili …..to je grad u kojem ćeš u dva puna dana napraviti na stotine slika.
 • 14.08.2015 -dolazak u jutarnjim satima u NIZOZEMSKU, posjet vjetrenjačama a popodne odaberi svoj par klompi na tržnici cvijeća i hrabro kreni  u šetnju AMSTERDAMSKIM KANALIMA
 • 15.08.2015 – povratak našim domovima

 

Ukoliko ti sve ovo zvuči zanimljivo i želiš saznati više možeš se javiti – Global Lingua  098/301-155 a više o svemu možeš saznati i na našoj facebook stranici „travel,learn English and enjoy your summer“

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close