Znanstveni fora proljetni kamp by Fora radionice

Objavljeno: 14.03.2013 | Teme: Znanost
Znanstveni fora proljetni kamp by Fora radionice

Dolazi proljeće, konačno smo dočekali priliku da skinemo debele jakne (barem na kratko), uživamo u visibabama, prvim vedrim danima, plavim šafranima, a djeca se već vesele Uskršnjem zeki, bojanju jaja i svim veseljima praznika.

 

fora radionice 01Da bi praznici bili još ljepši i veseliji, Fora radionice pozivaju vašu pametnu dječicu na zabavni Znanstveni fora proljetni kamp! To je osmosatni program istraživanja, eksperimentiranja, smijeha, izuma, veselja i druženja u malim grupama, uz naše fora edukatore. Nadamo se da će vrijeme biti lijepo, te da ćemo moći biti vani. Djeca će izučavati trave, bilje, korijenje, kukce, životinje, ali izvoditi naše čuvene eksperimente, a pričat će se i o tehnici i izumima tako da i naši vrijedni mali izumitelji dođu na svoje.

 

U slučaju lošeg vremena djeca će biti u unutarnjem prostoru, i baviti se laboratorijem invencija, zabavnim pokusima, izgradnjom svojih izuma i rješavanjem zabavnih i poticajnih znanstvenih zagonetki. Kamp je namijenjen djeci nižih razreda osnovne škole, no kako bismo bili na usluzi roditeljima koji za proljetnih blagdana rade, primamo nešto mlađu i nešto stariju braću i sestre.

 

Djeci osiguravamo topli obrok iz kvalitetnog cateringa i dvije užine, te svu potrebnu opremu. Vi ih samo odjenite primjereno našim znanstvenim ekspedicijama, donesite šlapice i nemojte se ljutiti ako se u svojem istraživanju malo i isprljaju (možda i da imaju trenirkicu za rezervu), i to je to!

 

Logo_fora radionice

 

Program se odvija u novouređenim prostorijama Fora Radionica, Gornje Vrapče, Zumbulska 25, 10090. Prostor je prostran, uredan, dobro prozračen i prilagođen dječjoj igri i druženju.

 

Svaki dan od 25. do 29. ožujka 2013, od 8 do 16 h !

 

Cijena je 500 kn za pet dana za rane prijave (do 19.3.). Za kasnije prijave cijena je 650 kn.

 

Za sve informacije obratite se na mobitel 091 977 17 91, ili foraradionice.wordpress.com

 

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close