Strani jezici-Igraonice.hr

Objavljeno: 04.07.2014
Strani jezici-Igraonice.hr

Kada dijete od 3 ili 5 godina govori neki strani jezik, ne možete ništa drugo osim biti ponosni na svog malog znalca!

 

Učenje stranog jezika u predškolskoj dobi (između 3. i 7. godina ) može biti kao dodatno sredstvo stimuliranja mozga, odnosno promišljenog obogaćivanja vašeg predškolca, a poznavanje jednog ili više stranih jezika će mu kasnije u životu dati ogromnu prednost.

 

child_learningProgram i edukativni materijal je prilagođen uzrastu djeteta, a na izbor su ponuđena dva jako poznata jezika- engleski i njemački.

 

 

Igraonice Jungle Play (Dugave) i igraonica Bajka (Središće) nude različite termine, a dobni raspon djece koja mogu sudjelovati u jezičnim igraonicama je od 4-9 godina.

 

 

Pristup rada sa djecom je prije svega edukativan, zabavan i interaktivan.

 

 

Termini su prilagođeni djeci, ali i roditeljima koji zbog svojih obaveza najčešće nemaju vremena za dječje aktivnosti van vrtića  ili škole.

 

Cijena programa je 240 kn mjesečno.

Sve informacije možete pronaći OVDJE ili na broj mobitela 098/ 1380-498.

 

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close