Storytelling u igraonici “Čarobna šuma”

Objavljeno: 06.02.2013 | Teme: Priče za djecu Storytelling
Storytelling u igraonici “Čarobna šuma”

Novo u ponudi igraonice “Čarobna šuma” – storytelling ili pripovijedanje bajki i priča!

 

Storytelling ili pripovijedanje, kao profesija, u svijetu doživljava pravi procvat u posljednjih desetak godina. Ono sadrži moć povezivanja s korijenima, moć topline i intimnosti zajedništva kojeg sve više gubimo, moć naoko jednostavnog i siromašnog, a zapravo duboko bogatog doživljajnog iskustva koje potiče razvoj mašte. Duboka ljepota pripovijedanja leži u onome nevidljivome – u energiji koja se stvara između pripovjedača i slušatelja te u kreiranju naoko nevidljivih, a toliko važnih svjetova koji nas uče mnogočemu i koji u djetetu grade nepresušni bunar mudrosti što će ih jednog dana voditi kroz labirinte njihovih života. 

 

 

U Čarobnoj šumi dočekati će vas diplomirana dramaturginja Tajana Gašparović koja se prije godinu dana počela baviti storytellingom. U Emerson College-u (U.K.) završila je 2011. godine tečaj storytellinga, a 2012. je na međunarodnom storytelling festivalu At the Edge (U.K.) pohađala nekoliko radionica svjetski priznatih pripovjedača. Onda je i sama počela pričati priče, najprije u dramskim i lutkarskim studijima ZeKaeM-a, a zatim i na Ogulinskom festivalu bajke, te u nekolicini igraonica i dječjih vrtića. 

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close