Saznajte zašto je Smart Kids igraonica najbolja i najveselija u gradu!

Objavljeno: 31.01.2012 | Teme: Igraonice

Smart kids igraonica osmišljena je s ciljem edukacije i kreativnog izražavanja djece. Program vode iskusni odgajatelji, profesori i animatori koji su razvili već provjerenu i uspješnu ‘Smart metodu’ učenja koja na spontani i zabavan način djecu uvodi u svijet stranih jezika, a isto tako kroz niz korisnih radionica priprema djecu za izazove budućeg života.

Jeste li znali da…

 

… u Smart Kids igraonici s vašom djecom rade iskusni odgajatelji, profesori i animatori koji su razvili već provjerenu i uspješnu ‘Smart metodu’ učenja koja na spontani i zabavan način djecu uvodi u svijet stranih jezika, a isto tako kroz niz korisnih radionica priprema djecu za izazove budućeg života.

 

… su Smart Kids programi istovremeno edukativni i kreativni? Od brojnih izdvajamo sljedeće:
– jezičnu igraonicu i predškolske tečajeve za djecu od 3 do 6 godina u jutarnjim i popodnevnim satima,
– đačke tečajeve za djecu od 6-13 godina,
– kreativnu radionicu,
– Kindermusik glazbene radionice,
– poduku školskog gradiva,
– pripreme za školu (logoped),
– seminare i radionice raznih tematika za djecu i roditelje,
– proslave rođendana,
– proslave raznih prigoda poput Maškara, Sv. Nikole, Djeda Božićnjaka i dr.

 

… su prostorije Smart igraonice i rođendaonice klimatizirane, moderno uređene, bogato opremljene, veselih boja i ugodne atmosfere. Ne vjerujete nam? Pozivamo vas da ih dođete posjetiti i sami se uvjerite zašto je djeci tamo toliko lijepo! Osim unutrašnjih prostora, vani se djeca zabavljaju na dječjem igralištu.
… je Smart kids prva igraonica i škola stranih jezika koja je dobila certifikat kvalitete ISO 9001-2008, što znači da jamči vrhunsku uslugu i kvalitetu! Svakim danom se trude biti sve bolji zbog Vas i dječice koja su im najveća inspiracija.

 

… da Smart Kids brine i za djecu koja ne mogu biti dio njihove priče, odnosno svake godine u više navrata donira udruge, ustanove, pojedince, a najviše djecu. Od svakog rođendana i tečaja dio prihoda ide upravo za to.

 

Igraonica se nalazi u Palinovečkoj 19 (Vrbani III), Zagreb
Tel: +385 91 3874 356
E-mail: smartkids.igraonica@gmail.com ili info@smart-kids.info

 

Više potražite na stranicama Smart Kids igraonice i rođendaonice.

Kako se klinci i klinceze zabavljaju u Smart Kids igraonici i rođendaonici pogledajte u galeriji ispod članka!

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close