Rođendani u Guba Studiu

Objavljeno: 15.05.2014
Rođendani u Guba Studiu
Svima koji vole guba stvari predstavljamo Guba studio  – mjesto lude zabave i nezaboravnih rođendanskih proslava! Ako je vaše dijete oduvijek maštalo o tome da na jedan dan postane Faraon / Kleopatra, robot, špijun ili možda ludi znanstvenik ili svjetski putnik  – Guba studio će mu omogućiti da u krugu najdražih prijatelja, barem na jedan dan, to i iskusi.
 

Rođendanske proslave još su zabavnije uz razbijanje pinjate po izboru djeteta, a troje najbržih koji se odluče za proslavu rođendana u svibnju, Guba studio nagrađuje pinjatom! Prijaviti se možete na info@guba-studio.net ili pozivom na broj 098 980 6000.

 

Dodatno u svibnju, Guba studio daje 10% popusta na proslavu rođendana radnim danima.

 

Rođendani u Guba studiju su drugačiji jer se na zabavan i guba način bave znanosti, robotima, drevnim Egiptom, svladavanjem vještima pravih špijuna… Uzimaju u obzir želje djece te konstantno razvijaju ponudu. Guba studio osigurava druženje s puno igre, zabave, smijeha, ali i učenja.

 

Zato je ročkas u Guba studiju drugačiji!

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close