Rođendan u igraonici Dvorac Camelot!

Objavljeno: 18.03.2014 | Teme: proslava rođendan Zabava
Rođendan u igraonici Dvorac Camelot!

Tko je jednom ušao u igraonicu Dvorac Camelot,  opet će se sigurno vratiti! Zašto? Tematski uređena igraonica veličine 130 m2 vrlo je interesantan prostor namijenjen prvenstveno za proslave dječjih rođendana!

 

Rođendan je organiziran-vođen kroz razne natjecateljske igre i animacije, nezaboravan disco tulum… Iskusne tete animatorice (odgajateljice sa višegodišnjim iskustvom u radu sa djecom) pružiti će djeci mnoštvo smijeha, zabave, igara, disco tulum, pikado, karaoke, air hockey,…a najbitnija razlika od ostalih igraonica je da ukoliko slavite u jednoj od dvorana imate svoj ulaz, animatore, te apsolutno nema mješanja sa drugom djecom koja nisu pozvana na rođendan Vašeg djeteta.

 

Igraonica Dvorac Camelot Vam u 2014-oj godini poklanja popust koji vodi do najnižih cijena proslava dječjih rođendana u Zagrebu!!

 

Sve informacije možete pronaći na linku  http://www.igraonice.hr/dvorac_camelot/index.php

 

 

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close