Poklonimo osmijeh – besplatno je!

Objavljeno: 02.04.2013 | Teme: Smijeh
Poklonimo osmijeh – besplatno je!

Osmijeh ne košta, a pruža tako mnogo! On obogaćuje onog tko ga prima, a ne osiromašuje onog tko ga daje – kaže Edward W. Reiller.

 

Ljude treba darivati osmijehom i zaraziti ih njime ali, isto tako, osmijehom im zahvaliti na osmijehu koji su nam uputili. Edward W. Reiller za smijeh kaže: Nitko nije tako bogat ili slavan da bi ga se mogao odreći; niti toliko siromašan da ga ne bi mogao dati.

 

Učimo smijeh od djece, budimo veseli kao djeca

 

Kažu da je smijeh osobina djece, da se samo ona mogu svačemu nasmijati i stalno osmjehivati, da se samo ona, nakon plača, još suznih očiju, kad ugledaju nešto smiješno, mogu slatko nasmijati i prepustiti smijehu do suza, valjati se od smijeha. Jedino se djeca smiju u snu. Kad slatko spavaju, često se na njihovu licu vidi smiješak. Smijeh je ono što dijete čini djetetom, što ga čini sretnim, razdraganim i veselim. I kad izgleda ozbiljno, ono se smije iznutra.

 

… pročitajte više o smijehu OVDJE!

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close